Privoščite si romantični oddih na Bledu v dvoje

Privoščita si nepozaben romantični oddih v dvoje in rezervirajta svoj dopust v enem izmed najbolj romantičnih krajev v Sloveniji. Značilne blejske podobe so izvrstna kulisa za ustvarjanje vajinih nepozabnih spominov. Izkoristita vse romantične možnosti, ki vama jih ponuja Bled, in preprosto uživajta v vsakem dnevu, ki ga preživita tu.

Odpravita se v blejske restavracije na gurmansko popotovanje brbončic. Blejski kuharji vaju bodo razvajali s svojimi mojstrovinami, natakarji pa vama bodo svetovali z izborom pijače. Vse to ob čudovitem razgledu na Blejsko jezero z okolico.

Romantična vecerja na Bledu© Mojca Odar

Posladkajta se z blejsko kremno rezino, blejsko kraljico, ki je osvojila srca številnih obiskovalcev Bleda in jih vedno znova kliče nazaj na okušanje.

Blejska kremsnita© Jošt Gantar

Privoščita si romantično vožnjo s kočijo okoli Blejskega jezera. Je še kaj lepšega kot uživati v vožnji v dvoje in opazovati okolico?

Bled jesen kočija Jost Gantar© Jošt Gantar

Ste videli in prebrali dovolj? Rezervirajta nastanitev na Bledu.

 

Oglejta si Blejski grad in se zazrita v preteklost. Odkrijta številne kotičke gradu in posnemita romantične fotografije.

Bled grad Jost Gantar© Jošt Gantar

Zapeljita se s pletno ali čolnom na Blejski otok in pozvonita na zvon želja. Številni obiskovalci Bleda, ki so pozvonili nanj, so pritrdili, da se jim je želja izpolnila. Morda se bo tudi vama.

Bled jeseni Jost Gantar© Jošt Gantar

Uživajta v bazenih z razgledom na podobo raja. Toplota savn naj ogreje telo, masaža naj odnese utrujenost. Pustita drugim, da vaju razvajajo.

Bled velnes Jost Gantar © Jošt Gantar

Bi šla na sprehod? Izvolita, sprehajalnih poti je na pretek! Na voljo so tako krajši in lažji sprehodi kot tudi daljši in zahtevnejši pohodi.

Bled soncni zahod jesenske Jost Gantar© Jošt Gantar

Sta rada aktivna? Poletni in zimski športi, Bled ima marsikaj! Poletno sankanje, zipline, rafting in soteskanje so le nekatere izmed aktivnosti, ki vaju bodo zaposlile in še bolj zbližale. 

Straža Bled Jošt Gantar© Jošt Gantar

Za konec: še malce romantike, da ne bo premalo – fotografirajta se pred blejskim srčkom!

Zimska pravljica srcek Miro Zalokar© Miro Zalokar

Ste videli in prebrali dovolj? Rezervirajta nastanitev na Bledu.