Izjava o dostopnosti spletne strani

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletno mesto www.bled.si, s katerim upravlja Javni zavod TURIZEM BLED.

 

Za zagotavljanje dostopnosti v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, v nadaljevanju ZDSMA (Uradni list RS, št. 30/18, 95/21 – ZInfV-A, 189/21 – ZDU-1M in 18/23 – ZDU-1O), so bile na spletnem mestu www.bled.si zagotovljene naslednje prilagoditve:

 

Stopnja skladnosti

Spletno mesto www.bled.si je delno skladno z ZDSMA zaradi spodaj navedenih izjem.

 

Nedostopna vsebina

Dostopnost spletnega mesta www.bled.si nenehno spremljamo in stremimo k temu, da so posamezni elementi spletne strani dostopni. Kljub temu pa zaradi nesorazmernega bremena za upravljavca strani niso dostopne naslednje vsebine na spletni strani:

 

Povratne informacije

Če med brskanjem po spletnem mestu www.bled.si naletite na vsebino, ki je trenutno za vas nedostopna, nam prosim le-to sporočite na elektronski naslov info@visitbled.si ali po klasični pošti na naslov Javni zavod TURIZEM BLED, Ljubljanska cesta 27, 4260 Bled. Na vaše obvestilo bomo odgovorili v najkrajšem možnem času oziroma v roku 8 dni od prejema vašega obvestila.

 

Izvršilni postopek

Če na spletnem mestu www.bled.si ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo odgovornemu organu, tj. Inšpektoratu Republike Slovenije za informacijsko družbo (IRSID). Prijavo lahko podate po elektronski pošti gp.irsid@gov.si ali po klasični pošti na naslov Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana.