Podcast

Bled Podcast

 

Poslušajte The Bled Podcast: Is This the Most Beautiful Place on Earth?

 

'The Bled Podcast: Is This the Most Beautiful Place on Earth?' se posveča lepotam Bleda. Podkast, ki ga ustvarja večkrat nagrajeni avtor Noah Charney, v seriji epizod predstavlja kraje, ljudi, jedi, zgodovino in doživetja, značilna za Bled z okolico. Vse, kar morate vedeti, da boste lahko načrtovali svoj sanjski dopust. Je to najlepši kraj na svetu? Obstaja le en način, da izveste ...

 

 

O gostitelju

Dr. Noah Charney je ameriški profesor in pisec uspešnic, ki živi v Sloveniji. Je avtor več sto člankov, ki so jih objavile najbolj znane svetovne revije in časniki, med drugim tudi Guardian in National Geographic, ter preko 20 knjig, med katerimi jih kar nekaj govori o njegovi novi domovini, Sloveniji.

Njegovo delo v medijih zajema tudi sodelovanje z radiom BBC ter z zlatom nagrajeni uradni podkast Slovenske turistične organizacije Feel Slovenia, ki ga prav tako kot blejski podkast v vlogi producentke soustvarja njegova žena Urška Charney. 

Noah velja za enega najstrastnejših promotorjev Slovenije in vesel je, da svoje znanje in navdušenje lahko deli z vami.

The Bled Podcast lahko poslušate na: Apple PodcastsSpotifyPodcast IndexAmazon MusicPodcast AddictPodchaserPocket CastsDeezerListen Notes in Player FM.