Vaša mnenja

Vaša mnenja

Anketa za lokalne prebivalce o zadovoljstvu s turizmom na Bledu

Domačine, prebivalce Občine Bled, vljudno vabimo k izpolnjevanju anketnega vprašalnika o zadovoljstvu s turizmom. Z odgovori na anonimno anketo nam boste pomagali izboljšati kakovost trajnostnega delovanja in razvoja destinacije. Anketa je anonimna in bo na voljo do 31. maja 2024. 

Anketa je zaključena. Hvala za sodelovanje. 

 

 

Anketa za obiskovalce Bleda o zadovoljstvu s turizmom na Bledu

Kako pa obiskovalci doživljate naš rajski kotiček? Ste zadovoljni z naborom nastanitvenih obratov, kulinarično ponudbo, prostočasnimi dejavnostmi, javnim prevozom in urejenostjo kraja? Vabimo vas, da izpolnite anonimen vprašalnik in nam tako pomagate pri prepoznavanju vsebin, ki jih na Bledu pogrešate, in prepoznavanje področij, kjer menite, da so izboljšave nujno potrebne. Odgovore zbiramo do 31. maja 2024. Anketa je anonimna. 

Izpolnite anketo >

 

Anketa za turistično gospodarstvo o kakovosti destinacije Bled

Vse deležnike, od nastanitvenih in gostinskih obratov, ponudnikov prostočasnih in zabavnih aktivnosti, do ponudnikov prevozov in turističnih agencij vabimo, da izpolnite anketo Slovenia Green, ki nam bo omogočila uvesti izboljšave na področju kakovosti ponudbe destinacije Bled. Anketa je zaupne narave, za izpolnjevanje boste potrebovali 5 minut. Anketne odgovore zbiramo do konca leta 2024.

Anketa je zaključena. Hvala za sodelovanje.