Blejski zimski shuttle

Preživite aktivne počitnice v Julijskih Alpah brez avtomobila in se na Pokljuko odpeljite z Blejskim zimskim shuttle prevozom.

Bled tek na smučeh Jost Gantar © Jošt Gantar

 

1. Vsak dan med 17.12.2022 in 19.3.2023 – enkrat dnevno po predhodni rezervaciji

 

Cena:

Uporabniki smučarskega avtobusa na Pokljuko imajo v ceno vozovnice vključeno dnevno vstopnico za uporabo smučarsko tekaških prog in 20 % popust na najem opreme v Športnem centru Triglav Pokljuka. Popust izkažejo s kuponom, ki ga prejmejo na avtobusu in velja kot vstopnica. Popust lahko koristijo v izposojevalnici Hotela Center na Pokljuki.

Prevoz z Bleda je omogočen s številnih postajališč: avtobusna postaja Bled, Rikli Balance hotel, Panorama/Taxi, avtobusna postaja Mlino, Ribno Alpine Resort, Hotel Triglav.

Blejski winter shuttle kombi© Peter Podobnik

Vozni red:

BWS M tours bled.si

Za posameznike je obvezna predhodna rezervacija sedežev, prek spletnega obrazca najkasneje do 20. ure dan pred odhodom.

Skupine morajo prevoz predhodno najaviti, vsaj en dan pred odhodom do 18.00, na  ali telefon 040 626 219.

 

 

2. Ob sobotah, nedeljah in praznikih med 24.12.2022 in 12.3.2023

 

Bled Winter Shuttle© Miro Zalokar

Blejski zimski shuttle prevoz Zatrnik - Pokljuka omogoča BREZPLAČEN prevoz vsem uporabnikom/uporabnicam z naslednjih postajališč: Infrastruktura Bled, Osnovna šola Bled, Triglavska Roža Bled, Bled Union, AP Bled, Rečica, Osnovna šola Gorje, Krnica, Zatrnik, Mrzli Studenec, Goreljek, Rudno polje, Pokljuka.

Avtobusni prevoz je mogoč v obeh smereh.

Prevoz prtljage in opreme je možen. Psi so na avtobusu dovoljeni z ustrezno opremo, večji z nagobčniki.

Vozni red:

BWS Nomago bled.si (3)

 

P + R: Parkiraj in se pelji:

 

Na Bledu:

 

V Gorjah:

 

Uporabniki smučarskega avtobusa na Pokljuko imajo vključeno dnevno vstopnico za uporabo smučarsko tekaških prog in 20 % popust na najem opreme v Športnem centru Triglav Pokljuka. Popust izkažejo s kuponom, ki ga prejmejo na avtobusu in velja kot vstopnica. Popust lahko koristijo v izposojevalnici Hotela Center na Pokljuki.

Vljudno vabljeni k uporabi zimskega shuttla, saj v času vikendov prihaja do popolne zasedenosti parkirišč na Pokljuki. Podatke o trenutni zasedenosti parkirišč na Pokljuki si lahko ogledate na spletni strani https://www.bohinj.si/aktualno/ pod PARKIRIŠČA NA POKLJUKI.