Poletna kartica Julijske Alpe:Bled

25.04.2023 | Novice

Poletna kartica JA:Bled bo na voljo od 1. junija 2023 do 30. septembra 2023.

Kartica JA Bled poletna

Kartico bodo lahko ponujali obstoječi partnerji Turizma Bled. Vse tiste, ki so že v preteklem obdobju sklenili pogodbo, naprošamo, da nam potrdijo sodelovanje tudi v prihajajoči poletni sezoni, in sicer preko spletnega obrazca. Po prejemu vaše potrditve vam bomo aktivirali možnost izdaje kartice v sistemu. 

Tisti, ki še niso obstoječi partnerji in bi želeli vstopiti v partnerstvo, pa so vabljeni, da pogodbo podpišejo najkasneje do 12. 5. 2023.

INFORMACIJE O KORAKIH ZA VKLJUČITEV NASTANITVENIH OBJEKTOV V PARTNERSKO SHEMO PRODUKTA "KARTICA JULIJSKE ALPE: BLED":

Kdo se lahko vključi?

Vključijo se lahko vsi ponudniki nastanitev v občini Bled.

Do kdaj se je mogoče vključiti?

Vključitev v partnersko shemo za poletno sezono 2023 bo mogoča do 12. 5. 2023.

Ali je partnerstvo brezplačno?

Sodelovanje je brezplačno.

Kaj pomeni biti partner?

Partnerji – ponudniki nastanitev – sami izdajajo kartice svojim gostom, ki pri njih bivajo minimalno 3 noči.

Kartice izdajajo ponudniki nastanitev sami, za kar potrebujejo računalnik in dostop do spleta. Kartico lahko izdajo vsakemu gostu ob prihodu ali zgolj na zahtevo gosta, ki ga o tej možnosti vnaprej opozorijo.

Kartica je na voljo le v digitalni obliki. Kartico gost prejme na e-mail naslov in jo lahko naložite na svoj telefon.

Kartica ni prenosljiva in velja izključno za osebo, katere ime in priimek sta navedena na kartici. Kartica velja za čas bivanja, od prvega dne veljavnosti do 24. ure zadnjega dne veljavnosti posamezne kartice. Kartica se izdaja starejšim od 6 let, otroci mlajši od 5,99 let ugodnosti koristijo skupaj s starši.

Brezplačne storitve, ki jih nudi kartica lahko imetnik koristi v skladu z delovnim časom ponudnika in razpoložljivostjo kapacitet. Imetnik lahko koristi ugodnost samo ob predložitvi kartice. Popusti se ne seštevajo.

Navodila za pristop v partnerstvo

Za vključitev v partnersko shemo potrebujete:

1) POGODBO

Pogodbo o sodelovanju (link najdete spodaj) dopolnite s svojimi podatki in jo natisnite v dveh izvodih.

Kartica Bled - pogodba za nastanitve_poletje 2023.docx

2) POGOJI

·         vpis v Register nastanitvenih obratov (RNO)

·         vpis sobodajalca in ostalih poslovnih subjektov v Poslovni register Slovenije (registracija dejavnosti SKD 55.100, 55.201, 55.202, 55.203, 55.204, 55.209 ali 55.300).

·         plačilo turistične in promocijske takse za obdobje preteklih 12 mesecev*

* če niste poslovali v vseh 12 preteklih mesecih, zadošča dokazilo o plačilu zgolj za mesece, ko ste poslovali oziroma oddajali sobe (npr. nova podjetja oziroma sobodajalci, ki so v preteklem letu odprli dejavnost in tisti, ki se s sobodajalstvom ukvarjajo le del leta)

Pogodbo prinesite ali pošljite na naslov:

Javni zavod Turizem Bled

Ljubljanska cesta 27

4260 Bled

Navodila za izdajo kartic:

Navodila za izdajo kartic JA Bled.pdf

INFORMACIJE ZA IMETNIKE KARTICE JA: BLED:

Bled si prizadeva biti ena najbolj zelenih destinacij, zato je kartica na voljo le v digitalni obliki. Kartico prejmete na vaš e-mail naslov in jo lahko naložite na svoj telefon ali natisnete.

Kartica ni prenosljiva in velja izključno za osebo, katere ime in priimek sta navedena na kartici. Kartica velja za čas bivanja, od prvega dne veljavnosti do 24. ure zadnjega dne veljavnosti posamezne kartice. Kartica se izdaja starejšim od 6 let, otroci, mlajši od 5,99 let, ugodnosti koristijo skupaj s starši.

Brezplačne storitve, ki jih nudi kartica lahko imetnik koristi v skladu z delovnim časom ponudnika in razpoložljivostjo kapacitet. Imetnik lahko koristi ugodnost samo ob predložitvi kartice. Popusti se ne seštevajo.

Digitalna-kartica-Julijske-Alpe-Bled-2020-Maja-Pancur

Celoten seznam ugodnosti bo do 25. 5. 2023 objavljen na spletni strani https://www.bled.si/sl/nastanitve/kartica-julijske-alpe:-bled/ v slovenski in angleški različici.

Kontaktna oseba za produkt "Kartica Julijske Alpe: Bled" je Mateja Vilman, mateja.vilman@visitbled.si, 045 780 507.

Javni zavod Turizem Bled