Kartica Julijske Alpe: Bled

Bled z območjem Julijskih Alp ponuja polno vznemirljivih doživetij! Izkusite jih s pomočjo digitalne kartice Julijske Alpe: Bled!

Kartica JA Bled poletna

Kako pridobiti kartico?

Gostje, ki so nastanjeni pri partnerskem ponudniku Turizma Bled in prenočijo na Bledu najmanj tri noči, lahko kartico prejmejo brezplačno.

Poletna kartica bo na voljo od 1. junija 2024 do 30. septembra 2024.

 

Ugodnosti za imetnike kartice.pdf

UGODNOSTI ZA IMETNIKE KARTICE:

1) Mobilnost

2) Znamenitosti

3) Aktivnosti

4) Gostinske storitve

5) Tiskovine

Bled si prizadeva biti ena najbolj zelenih destinacij, zato je kartica na voljo le v digitalni obliki. Kartico prejmete na vaš e-mail naslov in jo lahko naložite na svoj telefon.

Kartica ni prenosljiva in velja izključno za osebo, katere ime in priimek sta navedena na kartici. Kartica velja za čas bivanja, od prvega dne veljavnosti do 24. ure zadnjega dne veljavnosti posamezne kartice. Kartica se izdaja starejšim od 6 let, otroci, mlajši od 5,99 let, ugodnosti koristijo skupaj s starši.

Brezplačne storitve, ki jih nudi kartica lahko imetnik koristi v skladu z delovnim časom ponudnika in razpoložljivostjo kapacitet. Imetnik lahko koristi ugodnost samo ob predložitvi kartice. Popusti se ne seštevajo.

Primer digitalne kartice:

Digitalna kartica Julijske Alpe Bled Maja Pancur© Maja Pančur

Informacije za ponudnike storitev in ponudnike nastanitev o sodelovanju v partnerski shemi produkta poletna kartica JA: Bled >