Zimska kartica Julijske Alpe: Bled 2022/23

18.11.2022 | Novice

kartica-Julijske-Alpe-Bled-Zima

Letošnja zimska različica kartice JA: Bled bo veljavna med 17. 12. 2022 in 19. 3. 2023 in bo gostom, ki na Bledu nočijo 3 noči ali več ponujala neomejeno uporabo zimskega shuttla in drugih ugodnosti.

Kartico bodo lahko ponujali obstoječi partnerji Turizma Bled. Vse tiste, ki so že sklenili pogodbo, naprošamo, da nam najkasneje do 12. 12. 2022 potrdijo sodelovanje tudi pri zimski kartici 22/23 preko spletnega obrazca: https://forms.gle/xKs9FQmh6eDtcnuq5. Po prejemu potrditve vam bomo aktivirali možnost izdaje kartice v zimski sezoni.

Tisti, ki še niste obstoječi partnerji in bi želeli vstopiti v partnerstvo, pa ste vabljeni, da si preberete informacije o korakih za vključitev nastanitvenih objektov v partnersko shemo produkta ter do navedenega rok prinesete ali pošljete podpisana izvoda pogodbe s potrebnimi prilogami na sedež Turizma Bled. 

 

Informacije o korakih za vključitev nastanitvenih objektov v partnersko shemo produkta "Kartica Julijske Alpe: Bled"

 

Kdo se lahko vključi?

Vključijo se lahko vsi ponudniki nastanitev v občini Bled.

 

Do kdaj se je mogoče vključiti?

Vključitev v partnersko shemo za zimsko sezono 2022/2023 bo mogoča do 12. 12. 2022.

 

Ali je partnerstvo brezplačno?

Sodelovanje je brezplačno.

 

Kaj pomeni biti partner?

Partnerji – ponudniki nastanitev – sami izdajajo kartice svojim gostom, ki pri njih bivajo minimalno 2 noči.

Kartice izdajajo ponudniki nastanitev sami, za kar potrebujejo računalnik in dostop do spleta. Kartico lahko izdajo vsakemu gostu ob prihodu ali zgolj na zahtevo gosta, ki ga o tej možnosti vnaprej opozorijo.

Kartica bo na voljo le v digitalni obliki. Kartico gost prejme na svoj e-mail naslov in jo lahko naloži na svoj telefon.

Kartica ni prenosljiva in velja izključno za osebo, katere ime in priimek sta navedena na kartici. Kartica velja za čas bivanja, od prvega dne veljavnosti do 24. ure zadnjega dne veljavnosti posamezne kartice. Kartica se izdaja starejšim od 6 let, otroci, mlajši od 5,99 let, pa ugodnosti koristijo skupaj s starši.

Brezplačne storitve, ki jih nudi kartica, lahko imetnik koristi v skladu z delovnim časom ponudnika in razpoložljivostjo kapacitet. Imetnik lahko koristi ugodnost samo ob predložitvi kartice. Popusti se ne seštevajo.

 

Navodila za pristop v partnerstvo

 

Za vključitev v partnersko shemo potrebujete:

1) POGODBO

Pogodbo o sodelovanju (povezavo najdete spodaj) dopolnite s svojimi podatki in jo natisnite v dveh izvodih.

POGODBA O SODELOVANJU V PRODUKTU »KARTICA JULIJSKE ALPE: BLED«

 

2) POGOJI

vpis v Register nastanitvenih obratov (RNO), vpis sobodajalca in ostalih poslovnih subjektov v Poslovni register Slovenije (registracija dejavnosti SKD 55.100, 55.201, 55.202, 55.203, 55.204, 55.209 ali 55.300), plačilo turistične in promocijske takse za obdobje preteklih 12 mesecev.*

* če niste poslovali v vseh 12 preteklih mesecih, zadošča dokazilo o plačilu zgolj za mesece, ko ste poslovali oziroma oddajali sobe (npr. nova podjetja oziroma sobodajalci, ki so v preteklem letu odprli dejavnost in tisti, ki se s sobodajalstvom ukvarjajo le del leta)

 

Pogodbo prinesite ali pošljite na naslov:

Javni zavod Turizem Bled

Ljubljanska cesta 27

4260 Bled

 

Kontaktna oseba za produkt "Kartica Julijske Alpe: Bled" je Mateja Vilman, mateja.vilman@visitbled.si, 045 780 507.

 

Navodila za izdajo kartic

 

Navodila za izdajo kartic Julijske Alpe Bled_s.pdf

 

Ugodnosti

 

Celoten seznam ugodnosti bo do 15. 12. 2022 objavljen na spletni strani https://www.bled.si/sl/nastanitve/kartica-julijske-alpe:-bled/ v slovenski in angleški različici.