Kongresni urad Bled pred udeležbo na poslovni borzi Conventa organizira študijski program

30.01.2023 | Sporočila za javnost

Fam Trip Bled© Boris Pretnar

Pred pričetkom najbolj pomembne poslovne borze za MICE področje v Sloveniji, Convente, ki bo potekala v Ljubljani 1. in 2. februarja 2023, na Bled prihaja skupina enajstih vabljenih gostov iz osmih evropskih držav in Združenih držav Amerike.

Kongresni urad Bled, ki deluje pod okriljem Javnega zavoda Turizem Bled, zanje organizira dvodnevni študijski program, v okviru katerega bodo udeleženci spoznali Bled kot trajnostno MICE destinacijo. Med drugim si bodo ogledali nekatera prizorišča za organizacijo srečanj in nekaj odličnih primerov spremljevalnih dogodkov.

Goste bo prvi dan sprejel župan občine Bled, gospod Anton Mežan, skupaj s predstavnicama Turizma Bled, Majo Pančur in Matejo Vilman. Na zaključnem kosilu na Blejskem gradu pa bodo se bodo z njimi srečali tudi ključni predstavniki prizorišč za srečanja na Bledu.

Z načrtovanimi aktivnostmi v okviru študijskega programa želi organizator pustiti najboljši vtis na organizatorje srečanj in jih navdušiti do te mere, da bodo v prihodnjih letih na Bled pripeljali mednarodna srečanja.

Na Conventi bodo med 95 razstavljavci iz 15 držav Bled zastopali Zavod za kulturo Bled, Turizem Bled, JGZ Brdo in Sava Hoteli.

Kongresni urad Bled si na borzi obeta do 30 poslovnih sestankov z vabljenimi gosti in predstavitev ter mreženje s kongresnimi ambasadorji v okviru 1. srečanja Slovenskega ambasadorskega programa.

Bled Fam Trip© Boris Pretnar

Bled Fam Trip© Boris Pretnar