Vabimo vas na usposabljanje na temo: Digitalno trženje in spletni marketing turistične ponudbe

16.03.2021 | Novice

Turizem Bled v okviru operacije z naslovom: Digitalizacija kulturne dediščine v občini Bled v letih 2020/2021, v mesecu marcu 2021 organizira prvi sklop brezplačnih usposabljanj na temo Digitalno trženje in spletni marketing turistične ponudbe, kjer boste preko teorije, praktičnih primerov in uporabnih nasvetov poglobili znanje o trženju turistične ponudbe na spletu

Priporočamo, da se udeležite obeh predavanj, ker bosta res zanimivi.

Predavanje1-SpletnaStran© Forward

Digitalna strategija v turizmu

Kako s pomočjo digitalnih kanalov doseči goste na vsakem koraku njihove nakupne poti?

Torek, 23. marec 2021
17.00 – 19.00

Vam je trženje na spletu popolna neznanka ali pa ste že prisotni na digitalnih kanalih, vendar ne veste, kako bi jih povezali v smiselno celoto? Predavatelj Matej Kalan, ustanovitelj agencije za digitalni marketing Forward, vas bo popeljal po nakupni poti vaših gostov in vam predstavil točke, na katerih potencialne obiskovalce lahko prestrežete s pomočjo različnih spletnih orodij. 

VEČ O PREDAVANJU 

Predavanje2-SpletnaStran© Forward

Komunikacija z gosti na digitalnih platformah

Kako z učinkovito komunikacijo na digitalnih platformah graditi odnos z gosti?

Torek, 30. marec 2021
17.00 – 19.00

Družbena omrežja, spletna stran, e-mail … Z gosti zagotovo komunicirate na množici različnih spletnih platform. Ali ste pri tem učinkoviti in konsistentni? Manca Jeršin, komunikologinja in vodja projektov v agenciji za digitalni marketing Forward, vam bo na predavanju pomagala najti unikatni glas vaše organizacije in vam pokazala specifike različnih kanalov. Primer dobre prakse komuniciranja na socialnih omrežjih bo predstavila Nina Valant iz Okrepčevalnice Lačni Kekec in Smučarske šole Kekec.

VEČ O PREDAVANJU 


Prijava

Na predavanji se prosimo prijavite preko obrazca, najkasneje do torka, 16. marca 2021. Rok za prijavo je podaljšan do 29. 3. 2021. Vsi, ki se boste prijavili, boste dan pred dogodkom preko elektronske pošte dobili Zoom povezavo, preko katere boste lahko spremljali predavanje.


Usposabljanje je brezplačno saj je sofinancirano s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo v okviru javnega razpisa za dvig kompetenc vodilnih turističnih destinacij in razvoj turistične ponudbe v vodilnih turističnih destinacijah v letih 2020 in 2021 in njegovimi spremembami z naslovom: Javni razpis za preoblikovanje turistične ponudbe v vodilnih turističnih destinacijah v letih 2020 in 2021 zaradi epidemije COVID-19.

Turizem Bled