Spoštovani Blejski ponudniki nastanitev!

15.07.2020 | Novice

SnapGuest je vzpostavil spletno stran najemi-sobo.si, nov rezervacijsko-prodajni portal, preko katerega bodo vaši bodoči gostje lahko rezervirali vašo namestitev. Zaenkrat je portal še v začetni fazi. SnapGuest se s Turizmom Bled dogovarja, da bo portal v prihodnosti deloval tudi na spletni strani www.bled.si z zelo nizko provizijo (5 %). 

V želji, da bi projekt hitro in uspešno speljali, vas prosijo, da na spletno stran najemi-sobo.si naložite slike ter opise vaših nastanitvenih obratov. Informacije o registriranih uporabnikih na najemi-sobo.si se bodo v prihodnosti avtomatično prenesle na bled.si. Za tiste, ki ne boste znali urediti lastnega profila, bo SnapGuest v sodelovanju s Turizmom Bled v naslednjem tednu pripravil delavnico, na kateri vam bodo pomagali pri vnosu podatkov.  

Zaradi zdravstvenih predpisov bo srečanje, ki bo v torek, 21. julija, ob 16.00 v Infocentru Triglavska roža, Ljubljanska cesta 27, Bled, omejeno na 40 oseb, ki se morajo prijaviti. Ob prijavi navedite: Ime in priimek, naslov stalnega bivališča in telefonsko številko. Seznam bomo hranili 30 dni in ga potem uničili. Če bo več zainteresiranih, se bo pripravilo dodatna srečanja.

Prijave do ponedeljka, 20. julija 2020 do 12. ure sprejemamo na .

Lep pozdrav,

Tomaž Rogelj, Turizem Bled