Anketa za lokalne prebivalce o zadovoljstvu s turizmom na Bledu

15.03.2024 | Novice

Dogodek na Jezerski promenadi© Miro Zalokar

Domačine, prebivalce Občine Bled, vljudno vabimo k izpolnjevanju anketnega vprašalnika o zadovoljstvu s turizmom. Z odgovori na anonimno anketo nam boste pomagali izboljšati kakovost trajnostnega delovanja in razvoja destinacije.

Turizem ima velik vpliv na lokalno prebivalstvo, saj posega v okolje in vpliva na kakovost življenja prebivalcev. V Javnem zavodu Turizem Bled se zavedamo, da poleg pozitivnih prinaša tudi negativne učinke. Z odgovori na anketna vprašanja nam boste pomagali naslavljati izzive, ki jih prinaša turizem, prepoznavati najbolj pereča področja in soustvarjati odgovorno načrtovanje razvoja turizma in usmerjanja obiskovalcev na destinaciji.

Kratka zaupna anketa vam bo vzela manj kot 5 minut, prvi del je namenjen odgovorom o zadovoljstvu s turizmom, drugi del pa zajema statistične podatke o anketirancih. Odgovore na anketne vprašalnike zbiramo do 31. maja 2024. Anketa je na voljo tukaj, izpolnite pa jo lahko tudi v Infocentru Triglavska roža Bled, kjer bomo prvih 50 anketirancev nagradili s praktično nagrado.

Analizo anketnega vprašalnika bomo podelili z javnostjo. Da boste z analizo seznanjeni, vas vabimo, da se prijavite na tedenske e-novice, ki prejemnike obveščajo o aktualnih dogodkih, projektih, prireditvah in novostih. Prijavite se tukaj.