Biatlonska preizkušnja na Pokljuki

Doživite utrip biatlona v svetovno znanem biatlonskem centru na Pokljuki!

Športna preizkušnja, ki vam daje priložnost, da se pomerite v enem izmed najbolj priljubljenih zimskih športov v Evropi. Na prizorišču svetovnega pokala v biatlonu na Pokljuki se lahko na strelišču, kjer vsako zimo moč in natančnost merijo najboljši biatlonci sveta, preizkusite tudi vi. Skozi celo leto gozdovi Pokljuke ponujajo idiličen ambient, kjer vas bosta narava in čist zrak popolnoma prevzela. Po končani strelski preizkušnji pa ne gre pozabiti na pokljuško enolončnico in kozarček borovničk.

Streljanje je možno kombinirati s tečajem teka na smučeh v zimskem in z uporabo koles v poletnem času. Izziv streljanja se lahko izvede kot individualna izkušnja ali pa se ga vpne v ekipno igro. Strelja se pod strokovnim nadzorom, z biatlonsko malokalibrsko puško, na posebej urejenem biatlonskem strelišču tik ob hotelu Center Pokljuka, kjer je mogoče organizirati tudi pogostitev.


Najbolj primeren čas v letu: Vse leto (pozimi možna kombinacija s tečajem teka na smučeh in organizacijo prave štafetne preizkušnje).


Min. / max. št. udeležencev: 1 - 100


Trajanje programa: 1 - 2 h


Kje se program izvaja: Na prostem


Lokacija izvedbe: Rudno polje, Pokljuka