Premium paketi

Vstopnina na Blejski grad

Na mogočni strmi skali, ki se dviga 130 m nad ledeniškim Blejskim jezerom, stoji simbol Bleda in Slovenije – Blejski grad.

Zimsko plavanje - paket

V soboto, 18. februarja, se udeležite tradicionalnega zimskega plavanja v Blejskem jezeru, ki bo imelo v tem času cca. 5 °C. Tekmujte na 25 ali 50 m ali pa zgolj skočite v vodo.

SKI FUN - ZIMA 16/17

Četudi Bled ni klasično smučarsko športno središče, je za ljubitelje bele opojnosti dobro poskrbljeno. Smučišča v okolici Bleda nudijo razgibano zimsko rekreacijo alpskim smučarjem in deskarjem na snegu.

Top 5 znamenitosti

Blejsko jezero z otokom

S tradicionalno pletno se popeljite na otok in obiščite veličastno gotsko cerkev. Ne pozabite izpolniti svoje želje s pomočjo znamenitega zvona želja

Preberi več

Blejski grad

Slikovita arhitektura gradu, grajska tiskarna, grajska klet in zeliščna galerija so pravi razlog, da se povzpnete po stopnicah do gradu. Uživajte v najlepšem razgledu!

Preberi več

Pletne

Prepustite se vzdušju zgodovine in se po Blejskem jezeru popeljite s tradicionalno pletno. Naj vas zaziblje v najlepše sanjarije!

Preberi več

Kremne rezine

Edina prava kremna rezina je blejska kremšnita, ki jo na Bledu izdelujejo že od leta 1953. Te kulinarične poslastice ne smete zamuditi!

Preberi več

Soteska Vintgar

Naravni spomenik, ki navdušuje z veličastno strmimi stenami, čarobnimi tolmuni in 13-metrskim slapom Šum. Doživite najbolj neokrnjeno naravo Bleda!

Preberi več

Bled za vsakogar - Odkrijte Bled s skrbno izbranimi aktivnostmi za vas!

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.