Poroke

Nepozabni spomini

Zapremo oči, da se spomnimo številkih lepih trenutkov poročnega dne - vožnja s kočijo okoli Blejskega jezera, s pletno na otok in zvonenje z zvončkom želja, da se uresniči najbolj skrita želja. Veliko jih je, ki so si na Bledu obljubili večno zvestobo - pridite in se jim pridružite ...

Bled ponuja številne odlične lokacije za poroke in svatbe. Med najbolj priljubljenimi so Blejski grad, cerkev na Blejskem otoku, Krajevni urad Bled in številne druge cerkve v Blejski občini. Prostor za svatbe pa lahko najdete v številnih hotelih in restavracijah na Bledu.

Poroka na Blejskem gradu

Zavod za kulturo Bled ima večletne izkušnje pri organizaciji porok na najstarejšem gradu na Slovenskem. Na strmi pečini nad Blejskim jezerom stojita mogočno obzidje in grad.
Razgled na širšo okolico Gorenjske in na Bled je nepozaben. Upamo si trditi, da je nepozaben tudi poročni dan na blejskem gradu ob spremstvu graščaka in njegove gospe.
Poročni dan lahko popestrite z obiskom grajske tiskarne in grajske kleti, slavje pa zaključite v grajski restavraciji.

Restavracija Grad Bled

Med mogočnimi grajskimi zidovi, v restavraciji ali na terasi, vas pričakujemo s kozarcem šampanjca. V soju sveč pričaramo prijetno vzdušje, ki vam bo ostalo v spominu. V prostorih restavracije sprejmemo okoli 60 oseb. Uživali boste v kulinaričnih specialitetah grajskih kuharjev, grofičino osebje pa bo poskrbelo, da vaša grla žeje ne bodo trpela. Z nočnim pogledom na blejsko kotanjo boste ob polnoči v družbi graščaka in grofice ter njunega spremstva še drugič in za vedno rekli DA. Dovolite si, da vas razvajamo v srednjeveškem stilu...

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.