Bled Rose Hotel ****

Bled Rose Hotel ****

Cesta svobode 8, 4260 Bled

+386 4 5796 030


Spletna stran

Število hotelskih sob

88

Število konferenčnih sob

4

Površina

517 m2

Postavitev kino

10 - 300

Postavitev razred

10 - 200

U postavitev

10 - 100

Banket

160

Sprejem

350

Bled Rose hotel se nahaja na unikatni lokaciji ob Blejskem jezeru, od katerega ga loči le Zdraviliški park. Bled Rose hotel je nov butični 4* dizajnerski hotel, ki navdušuje z estetsko dovršenim ambientom, kakovostnimi material in odprtostjo prostora in veliko steklenih površin, ob katerih se zdi, da je narava okoli blejskega jezera na dosegu roke.  Vrtnice na vrtu se zrcalijo v sodobnem interierju: na preprogi, dekorativnih panelih, vrtnični steni in razigrano paleto barv pod katero se je podpisal arhitekt Jani Vozelj.

Hotel ponuja namestitev v 88 dizajnersko opremljenih dvoposteljnih sobah, in razkošnih hotelskih apartmajih, ki so posebej prilagojene družinam, poslovnim gostom kot tudi mladoporočencem. Za goste hotela je pred hotelom brezplačno parkirišče in manjša garaža ter polnilnica za električne avtomobile. 

Ponudbo namestitve dopolnjujejo tudi moderne štiri konferenčne dvorane z najsodobnejšo tehnično opremo. Največja dvorana Rose sprejme do 350 gostov, najmanjša Pletna je odlična za sestanke ali delavnice v manjši zasedbi, dve srednji dvorani, Lake in Bled, pa je mogoče tudi združiti. Dvorane omogočajo različne postavitve, primerne vsakemu dogodku in željam. Vse dvorane imajo poleg klimatiziranega prezračevanja možnost naravnega zračenja, samostojnih izhodov na teraso ali hotelski vrt.

Certificirani ponudnik “Varno in zdravo na dogodke” s strani zavoda Kongresnoturistčni urad Slovenije.

Več o hotelu >

Podrobnosti

kljukica

Dnevna svetloba

kljukica

Brezžični internet

kljukica

Klima

kljukica

Prosta izbira gostinskega ponudnika

kljukica

Garaža/parkirišče

kljukica

Možnost uporabe zunanjih površin

kljukica

Fitnes/wellness

kljukica

Dostopno za gibalno ovirane

kljukica

Oprema za predavanje