Chef's Table

Ko vam mizo pogrnejo v osrčju dogajanja – hotelski kuhinji!

Za vas in pred vašimi očmi bo kuhal chef Simon Bertoncelj. Predstavil vam bo sestavine in pripravo jedi, lahko pa sprejmete izziv in sodelujete tudi pri kuhanju. Postregli vam bomo z degustacijskim menijem in vinsko spremljavo.
Chef Simon Bertoncelj je prepoznaven po bogastvu sestavin in okusov, v njegovih stvaritvah pa se zrcali bogato znanje, ki si ga je pridobil v restavracijah priznanih kuharskih mojstrov: pri odličnem Gordonu Ramsayju, francoskem šefu Marcu Meurinu v Lillu, ki se ponaša z dvema Michelinovima zvezdicama, in v restavraciji z eno Michelinovo zvezdico Esszimmer BMW Welt v Münchnu. Gostoval je pri avstrijskem kuharju Bobbyju Bräuerju, ki nosi tri kuharske kape in ima 18 točk po Gault Millauju. S svojo ekipo vsake tri mesece predstavljajo nove sezonske jedilnike, skrbijo, da so sestavine vedno sveže in najboljše kakovosti, njihova postrežba pa brezhibna. Pod njegovim kreativnim vodstvom pa je Restavracija Julijana dobila prestižno priznanje The Michelin Plate, za sveže surovine, skrbno pripravljen in dober obrok za leto 2020, po klasifikaciji Gault&Millau pa prejela  3 kape. Prepričan je, da je vsaka nagrada odgovornost za naprej, za razvoj in napredovanje.

 


Najbolj primeren čas v letu: Vse leto (po predhodnem dogovoru)


Min. / max. št. udeležencev: 2 - 6


Trajanje programa: 2 - 3 h


Kje se program izvaja: Notranji prostor


Lokacija izvedbe: Kuhinja znamenitega Grand Hotela Toplice