Gurmanski večer

26.04.2025  /  19:30h  /  Grand Hotel Toplice  / 

©

Vabimo vas na večer, kjer bo kombinacija prefinjene kuhinje in vrhunskih vin ustvarila harmonijo okusov in doživetij. 

Chef Simon Bertoncelj, prejemnik priznanja „Recommended by Michelin“ in treh kap vodnika Gault & Millau, je za to priložnost pripravil izjemen 5-hodni meni, ki ga bo spremljala skrbno izbrana kolekcija vin priznane vinske kleti Kabaj iz Goriških Brd. Skozi njihovo nadvse zanimivo zgodbo in filozofijo vas bo popeljal vinar Jean Michel Morel.

Gurmanski večer - menu.pdf

Rezervacije vsak dan med 8.00 in 16.00 uro.

T: +386 45 79 17 00

E: 


Organizator:

Sava Hoteli Bled
Cankarjeva cesta 6, 4260 Bled
T.: +386 4 579 16 00
E.:
W.: https://www.sava-hotels-resorts.com/