ODPOVEDANO: Poletna šola triatlona

25.06.2024 - 28.06.2024  /  08:30h  /  Grajsko kopališče Bled in okolica  / 

 Dodaj v koledar

©

OBVESTILO: Zaradi nezadostnega števila prijav, se poletna šola triatlona letos na Bledu ne bo izvajala. Hvala za razumevanje. 

Poletna šola triatlona Trisport je aktivno počitniško varstvo, ki v Kamniku navdušuje otroke že več kot 10 let, letos pa se dogajanje seli tudi na Bled! Vabljeni so otroci starosti 6-12 let, da se pridružijo našima maskotama, Trišportkotu in Triši (ter seveda izkušenim trenerjem) in se preizkusijo v številnih športnih aktivnostih, predvsem pa v disciplinah triatlona - teku, kolesarjenju in plavanju!

Vse aktivnosti seveda potekajo prilagojeno sposobnostim otrok in v sproščenem vzdušju, tako da brez skrbi, dobrodošli so hitri in tudi tisti, ki se športnih aktivnosti lotevajo z malo več razmisleka. 

 

TERMIN: 25. - 28. 6. 2024 (od torka do petka)

POTEK: Zbor pred Ledeno dvorano Bled vsak dan ob 8.30. Z otroki se bomo nato peš odpravili proti Grajskem kopališču Bled. Vsak dan bo na programu plavanje - učenje plavalne tehnike - seveda pa sledi tudi čas za igro v vodi ter skoke v vodo. V torek in četrtek bo del dneva potekalo tudi kolesarjenje, tako da morajo otroci imeti s seboj  kolesa, ključavnice in čelade. Poleg kolesarjenja in plavanja bomo obiskali tudi veslaški center, spoznali delo gasilcev in pocrkljali male zverinice v mini ZOO-ju Bled. V petek bomo izvedli še igro akvatlona ter podelili zaslužene nagrade. Vsak dan bomo imeli  kosilo, za kar bodo poskrbeli v vrtcu Bled. S programom bomo zaključili vsak dan ob 16.00 pred Ledeno dvorano Bled. 

PRIJAVE že potekajo preko spletnega obrazca TUKAJ

Več informacij >

Poletna šola triatlona.pdf

poletna-sola-triatlona-3

poletna-sola-triatlona-4

 


Organizator:

Triatlonski klub Trisport Kamnik
Zgornje Stranje 47 , 1242 Stahovica
T.: +386 (0)41 64 15 27
E.:
W.: https://www.trisport-klub.si