Kratko izobraževanje: Zelena gastronomija
01.04.2025 | Novice
Fakulteta za turizem, Univerza v Mariboru, vabi na kratko spletno izobraževanje za pridobitev mikro dokazila s poudarkom na zeleni gastronomiji.
Spoznajte znanja in veščine za zeleno upravljanje gostinske dejavnosti – od trajnostnega oblikovanja produktov, certifikacij, mreženja in družinskega podjetništva do ogleda dobrih praks na terenu.
Izobraževanje, ki obsega šest srečanj, poteka prek spleta in je brezplačno.
Urnik izobraževanja:
- 14. 4. 2025 (16:00–17:30) – Uvod v usposabljanje in ekološka gastronomija
- 16. 4. 2025 (16:00–17:00) – Uvod v zeleno gastronomijo
- 22. 4. 2025 (16:00–17:00) – Certificiranje ponudbe in mreženje
- 23. 4. 2025 (16:00–17:00) – Oblikovanje produktov in trženje zelene gastronomije
- 5. 5. 2025 (16:00–17:00) – Socialno podjetništvo in nasledstvo v družinskih podjetjih
- 6. 5. 2025 (11:00–16:00) – Ogled dobrih praks (Ljubljana z okolico)
Predavatelji: Mojca Polak, dr. Tanja Lešnik Štuhec, dr. Martina Robačer, Ilona Stermecki, Martin Jezeršek, Janja Viher, Urša Kunz
Več informacij, skupaj s prijavnim obrazcem, najdete tukaj.