Zadnji poziv za najem hišice v sklopu Blejskega poletja na Jezerski promenadi

28.06.2024 | Novice

Ponudniki prehranskih in rokodelskih izdelkov, ki jih želite predstaviti in v nakup ponuditi na blejski Jezerski promenadi, vabljeni na sodelovanje v sklopu prireditev v okviru Blejskega poletja 2024, ki bo potekalo med 28. junijem in 1. septembrom 2024.

Blejsko poletje na Jezerski promenadi© Miro Zalokar

Na promenadi sta za ta namen umeščeni dve hišici, prednost pri najemu pa imajo ponudniki, ki so vključeni v eno izmed shem teritorialnih kolektivnih blagovnih znamk. K sodelovanju vabimo tudi ostale zainteresirane ponudnike rokodelskih in prehranskih izdelkov.

Hišici, dimenzij 2 x 2 metra, sta umeščeni na sredini Jezerske promenade oziroma pri postajališču za fijakerje in sta opremljeni z elektriko in lučjo. Najem je možen za dan ali več dni, obratovalni čas pa je predviden vsak dan med 14. in 20. uro oziroma glede na prehodni dogovor z organizatorjem, Javnim zavodom Turizem Bled.

Najem je možen med tednom in na štiri proste vikend termine (28. – 30. junij, 5. – 7. julij, 12. – 14. julij, 30. avgust – 1. september), cena najema znaša 30,00 EUR na dan med tednom oziroma za štiri dni skupaj 80,00 EUR, med vikendi pa 50,00 EUR na dan oziroma za tri vikend dni 120,00 EUR.

Izpolnjene vloge za najem hišice za prodajo izdelkov zbiramo na e-naslovu info@visitbled.si.

Vloga za najem hišice za prodajo izdelkov.pdf

Več informacij o programu Blejsko poletje 2024 je na voljo tukaj.