Kratki film Pustolovščina življenja v ožjem izboru del festivala SOF

06.06.2024 | Novice

Making of the video Adventure of a Lifetime© Ciril Jazbec

Kratki film Pustolovščina življenja (en. Adventure of a Lifetime) režiserja Cirila Jazbeca se je uvrstil v ožji izbor tekmovalnega programa 33. Slovenskega oglaševalskega festivala (SOF), ki poteka med 6. in 7. junijem 2024 v Portorožu.

SOF je osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji, ki poteka v organizaciji Slovenske oglaševalske zbornice. V sklopu tekmovalnega dela vsako leto izbirajo najboljše oglaševalske rešitve in predstavljajo dogajanje v slovenskem oglaševalskem prostoru, ki pomembno vpliva na njen nadaljnji razvoj.

Kratki film Pustolovščina življenja se je uvrstil v ožji izbor tekmovalnega dela v skupini film, zmagovalca bodo razglasili na prireditvi Zlata noč, ki bo v petek, 7. junija.

Novembra 2023 je Turizem Bled predstavil kratki film Pustolovščina življenja. Ta spremlja tri prijatelje, ki za nekaj dni obiščejo Bled, najbolj romantičen kraj na svetu, da bi pripravili popolno zaročno izkušnjo. Eden izmed njih želi namreč zaročiti svoje dekle in medtem ko mu prijatelja želita pomagati s pripravami, s svojimi vragolijami povzročita marsikatero vragolijo. Tako se navidezno nedolžni podvig spreobrne v pustolovščino življenja …

Ogled filma je na voljo tukaj.