Javni poziv za zbiranje vlog za najem prodajnega prostora v okviru Blejskega poletja na Jezerski promenadi

04.06.2024 | Razpisi

Javni zavod Turizem Bled objavlja Javni poziv za zbiranje vlog za najem prodajnega prostora v okviru Blejskega poletja na Jezerski promenadi v času od 28. junija 2024 do 1. septembra2024.

Javni zavod Turizem Bled vabi gostinske ponudnike k sodelovanju na dogodkih v okviru Blejskega poletja 2024. Postavitev prireditvenega prostora na Jezerski promenadi predvideva dve lokaciji s prodajnim mestom za gostinska ponudnika. Prodajno mesto sestavljajo lesena hišica in 2 pagodi (prireditvena šotora).

Tekom poletnih dni se bodo na Jezerski promenadi zvrstili različni glasbeni izvajalci: ob petkih (10 terminov) bodo tu nastopili DJ-ji, sobotni večeri (7 terminov) bodo rezervirani za akustične koncerte, ob nedeljah (3 termini) pa se bodo obiskovalci lahko zabavali na Slovenskih večerih z narodno-zabavno glasbo. Vrhunec Blejskega poletja predstavljajo Blejski dnevi, ki bodo potekali predzadnji vikend v juliju, to je med 19. in 21. julijem. V soboto, 20.7., bo potekala prireditev Lučke na Blejskem jezeru, ko bo tradicionalno zažarelo Blejsko jezero.

Rok za prijavo je sreda, 12.06.2024.

Več informacij: 

Javni poziv za zbiranje vlog za najem prodajnega prostora v okviru Blejskega poletja na Jezerski promenadi v času od 28. junija 2024 do 1. septembra2024.pdf