Poziv k sodelovanju v projektu ASK ME I'M LOCAL

11.04.2024 | Razpisi

Projekt ASK ME I'M LOCAL

Javni zavod Turizem Bled v sodelovanju z Občino Bled in Turističnim društvom Bled ob pripravah na prihajajočo poletno turistično sezono poziva vse občane in občanke občine Bled, ki bi želeli dati svoj prispevek k boljšemu počutju gostov in domačinov v času poletne turistične sezone, naj se priključijo projektu Vprašaj me, sem domačin oziroma Ask me I'm local.

Projekt uspešno deluje že od leta 2018 in je namenjen kot pomoč redarski službi, predvsem pa kot informacijska storitev neposredno na terenu. Delo bo potekalo od 1. 7. do 15. 9. 2024. Vsak posameznik bo delal od 4 do 6 ur dnevno in bo prejel tudi ustrezno opremo (majica, jakna, kapa) in informacijski material. V začetku junija bomo za vse kandidate izvedli izobraževanje. Vaš trud bomo nagradili, saj je predvideno plačilo v višini 8 evrov neto na uro.

Če vas delo zanima, če ste komunikativni, če govorite tuje jezike in vam je všeč delo z ljudmi, vas vabimo, da se nam pridružite. Prosimo, če prošnjo pošljete na elektronski naslov: . Pogoj za sodelovanje je starost vsaj 18 let.  

Vloga naj vsebuje:

Vlogo oddajte do vključno 10. 5. 2024.

Javni zavod Turizem Bled