Vabilo ponudnikom storitev in ponudnikom nastanitev k sodelovanju v partnerski shemi produkta poletna kartica JA: Bled

05.04.2024 | Novice

Kartica JA Bled poletna

Letošnja poletna različica kartice JA: Bled bo veljavna med 1.6.2024 in 30.9.2024 in bo gostom, ki na Bledu nočijo 3 noči ali več ponujala vrsto ugodnosti in brezplačnih storitev na področju mobilnosti, znamenitosti, gostinskih storitev in tiskovin na Bledu ter v sodelovanju s sosednjimi zavodi na drugih destinacijah.

Celotna vsebina poletne kartice JA: Bled bo do 24.5.2024 objavljena na spletni strani bled.si v slovenski in angleški različici.

Kontakt za produkt »Kartica JA: Bled«: Mateja Vilman, , 045 780 507.

 

SODELOVANJE PONUDNIKOV STORITEV

Produkt »Kartica Julijske Alpe: Bled« je skupna razvojna aktivnost povezovanja ponudbe in pospeševanja sonaravnega razvoja turizma na območju skupnosti Julijske Alpe. Ponudnike storitev vabimo k sodelovanju na način, da gostom omogočijo brezplačno storitev ali ugodnost (popust, posebna ponudba) na področju mobilnosti, pri obisku znamenitosti, rezervaciji aktivnosti oz. pri gostinskih in drugih storitvah v času poletne sezone.

Bled si prizadeva biti ena najbolj zelenih destinacij, zato je kartica gosta na voljo le v digitalni obliki. Kartico gost prejme na e-mail naslov, ob koriščenju brezplačnih storitev in drugih ugodnosti pa lahko v skladu z delovnim časom ponudnika in razpoložljivostjo kapacitet imetnik kartice koristi dane ugodnosti. Vsak imetnik kartice prejme seznam ponudnikov storitev, vključenih v partnersko shemo, vključno s kontaktnimi podatki oziroma povezavami na spletne strani partnerskega ponudnika.

1.       INFORMACIJE ZA ŽE OBSTOJEČE PARTNERJE

Že obstoječe partnerje prosimo za potrditev sodelovanja najkasneje do 6.5.2024 preko spletnega obrazca: https://forms.gle/tK7mnzJu2ymrQRub6 .

2.       INFORMACIJE ZA NOVE PARTNERJE – PONUDNIKE STORITEV

V kolikor še niste sodelovali v partnerski shemi kartice JA: Bled, za vključitev potrebujete:

Kartica Bled - pogodba za ponudnike storitev.docx

 

SODELOVANJE PONUDNIKOV NASTANITEV

Kartico bodo lahko ponujali partnerji Turizma Bled.

1.       INFORMACIJE ZA ŽE OBSTOJEČE PARTNERJE

Vse tiste, ki so že sklenili pogodbo, naprošamo, da nam najkasneje do 17.5.2024 potrdijo sodelovanje tudi pri poletni kartici 2024 preko spletnega obrazca: https://forms.gle/rjUzDVeRvaWVy6W9A .

Po prejemu potrditve vam bomo do datuma začetka veljavnosti poletne kartice 2024 aktivirali možnost izdaje kartice vašim gostom.

2.       INFORMACIJE O KORAKIH ZA VKLJUČITEV NASTANITVENIH OBJEKTOV

Tisti, ki še niste obstoječi partnerji in bi želeli vstopiti v partnerstvo, ste vabljeni, da si preberete informacije o korakih za vključitev nastanitvenih objektov v partnersko shemo produkta ter do navedenega rok prinesete ali pošljete podpisana izvoda pogodbe s potrebnimi prilogami na sedež Turizma Bled (Ljubljanska cesta 27, 4260 Bled) oz. scan dokumentov pošljete na mateja.vilman@visitbled.si.

Informacije o korakih za vključitev nastanitvenih objektov v partnersko shemo produkta "Kartica Julijske Alpe: Bled"

Kaj pomeni biti partner?

Navodila za pristop v partnerstvo:

Pogoji za vključitev:

* če niste poslovali v vseh 12 preteklih mesecih, zadošča dokazilo o plačilu zgolj za mesece, ko ste poslovali oziroma oddajali sobe (npr. nova podjetja oziroma sobodajalci, ki so v preteklem letu odprli dejavnost in tisti, ki se s sobodajalstvom ukvarjajo le del leta)

Za vključitev v partnersko shemo potrebujete:

Kartica Bled - pogodba za nastanitve.docx

Vključitev v partnersko shemo za poletno sezono 2024 je mogoča do 17.5.2024. Po prejemu dokazil in izpolnjene pogodbe vam bomo ustvarili uporabniški profil v sistemu Feratel in posredovali podatke za dostop do sistema za izdajanje kartic vašim gostom, skupaj z navodili o postopku.

Vabljeni k sodelovanju v produktu kartice JA: Bled.

Javni zavod Turizem Bled