Cenimo vaše mnenje: ste zadovoljni s turizmom na Bledu?

29.03.2024 | Novice

Pogled na Blejsko Jezero© Jošt Gantar

Kako doživljate turizem na Bledu domačini, obiskovalci in turistični ponudniki? S čim ste zadovoljni, kaj pogrešate in kaj bi bilo dobro ali nujno izboljšati? Vaše mnenje šteje – skozi povratne informacije boste soustvarjali prihodnost turizma na Bledu, saj nam bo analiza odgovorov služila kot kompas in eno izmed orodij pri pripravi nove strategije razvoja turizma na destinaciji. 

Spoštovani domačini,

vabimo vas, da izrazite svoje mnenje, in nam sporočite, kateri so po vašem mnenju negativni učinki turizma in katere prepoznate kot pozitivne. Izpolnite kratek anketni vprašalnik, ki vam bo vzel manj kot 5 minut, in nam pomagajte pri naslavljanju in prepoznavanju izzivov, s katerimi se soočate. Anketni vprašalnik lahko izpolnite tudi v Infocentru Triglavska roža Bled, kjer prvih 50 anketirancev nagradimo s praktično nagrado. Odgovore zbiramo do vključno 31. maja 2024.

Anketa je na voljo tukaj.

Dragi obiskovalci,

kako pa vi doživljate naš rajski kotiček? Ste zadovoljni z naborom nastanitvenih obratov, kulinarično ponudbo, prostočasnimi dejavnostmi, javnim prevozom in urejenostjo kraja? Vabimo vas, da izpolnite anonimen vprašalnik in nam tako pomagate pri prepoznavanju vsebin, ki jih na Bledu pogrešate, in prepoznavanje področij, kjer menite, da so izboljšave nujno potrebne. Odgovore zbiramo do 31. maja 2024.

Anketa za obiskovalce je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku na tej povezavi.

Cenjeno turistično gospodarstvo destinacije Bled,

vse deležnike, od nastanitvenih in gostinskih obratov, ponudnikov prostočasnih in zabavnih aktivnosti, do ponudnikov prevozov in turističnih agencij vabimo, da izpolnite anketo Slovenia Green, ki nam bo omogočila uvesti izboljšave na področju kakovosti ponudbe destinacije Bled. Anketa je zaupne narave, za izpolnjevanje boste potrebovali 5 minut. Anketne odgovore zbiramo do konca leta 2024.

Z odgovori na anketni vprašalnik nam boste pomagali izboljšati kakovost naše destinacije.

Zahvaljujemo se vam za vas čas in sodelovanje.