Poziv za Edinstvena doživetja Slovenije odprt do 9. aprila

23.03.2024 | Novice

Edinstvena doživetja

V podporo uresničevanju vizije Slovenije kot zelene in butične destinacije, je Slovenska turistična organizacija v preteklem mesecu objavila »Poziv za Edinstvena doživetja Slovenije 2024«. Rok za oddajo prijav je 9. april 2024.

Poziv za Edinstvena doživetja Slovenije se usmerja na doživetja, ki so že uveljavljena na trgu (najmanj leto dni) ter prinašajo dodano vrednost slovenskemu turizmu.

Gre za doživetja, sledijo opredeljenemu konceptu, izpolnjujejo kriterije in se z vključitvijo v zbirko edinstvenih, avtentičnih doživetij premium kakovosti tržijo pod znamko kakovosti Edinstvena doživetja Slovenije (Slovenia Unique Experiences).

Doživetja, ki se uvrstijo v zbirko SUE, strokovna komisija v okviru spletnega in terenskega ocenjevanja še dodatno presoja naslednje elemente: trajnost, avtentičnost, edinstvenost, inovativnost ter tržni potencial doživetja ter podeli naziv Sejalec ali Sejalec finalist. Nagrajena doživetja bodo razglašena na Dnevih slovenskega turizma, ki bodo letos potekali v Laškem.

Več o pozivu >

Prijava doživetij v celoti poteka preko spletne platforme.

Vabimo vas, da doživetja prijavite do torka, 9. aprila 2024.

Vir: slovenia.info