VSŠ Bled se je predstavila na Informativi

01.02.2024 | Novice

VSŠ Bled_Informativa© VSŠ Bled

Med 19. in 20. januarjem 2024 se je na sejmu izobraževanja in poklicev Informativa, na Gospodarskem razstavišču, predstavila tudi Višja strokovna šola za gostinstvo, velnes in turizem Bled (VSŠ Bled) v sklopu razstavnega prostora Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport in v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo (STO), kjer so predstavili karierne priložnosti v gostinstvu in turizmu.

VSŠ Bled

VSŠ Bled je bil ustanovljen leta 1996 med prvimi višješolskimi zavodi v Sloveniji, znotraj šole pa deluje tudi Medpodjetniški izobraževalni center, ki v okviru šolskega hotela Astoria zagotavlja praktično usposabljanje študentov, prostor za praktično izobraževanje pa je na voljo tudi študentom in dijakom gostujočih šol.

Predstavitev praktičnih znanj

Študentje VSŠ Bled so svoje znanje predstavili v praksi na Informativi. Barmani, mojstri za pripravo brezalkoholnih in alkoholnih koktajlov, so na licu mesta mešali koktajle, študentki programa velnes pa sta poskrbeli za blagodejno in sproščujočo masažo rok.

VSŠ Bled vabi na informativne dnevne

Med 16. in 17. februarjem bodo potekali informativni dnevni, na katere vabi tudi VSŠ Bled, kjer bodo študentje in predavatelji iz prve roke posredovali vse informacije v zvezi s študijskim programom Gostinstvo in turizem ter Velnes. Več informacij je na voljo tukaj.