¡Hola! Slovenija, zeleno srce sredi Evrope, v španski prestolnici

26.01.2024 | Novice

Fitur24_1200

Slovenska turistična ponudba se pod okriljem STO tradicionalno predstavlja na eni izmed največjih poslovnih borz v mednarodni turistični industriji, FITUR Madrid. 

Ta borza je znana kot izjemno velik dogodek s številnimi potencialnimi poslovnimi partnerji in prijetnim vzdušjem za vzpostavljanje novih poslovnih stikov. Poleg tega je FITUR vodilna borza v Evropi za južnoameriški trg.

Borza je odprla svoja vrata v sredo, 24. in do petka, 26, januarja, je namenjena poslovnim obiskovalcem. V soboto in v nedeljo pa bo FITUR odprt tudi za splošno javnost.

Na razstavnem prostoru, velikem 68 m2, se poleg Slovenske turistične organizacije predstavljajo tudi druga slovenska turistična podjetja in organizacije, in sicer:  Agencija Van Gogh, AL ars longa d.o.o., Bled Rose Hotel, Ekorna potovanja, Fabula tours, Slovenia Discovery, Javni zavod Ljubljanski grad, Kompas d.d., Palma d.o.o., Sava Turizem, Skupnost Julijske Alpe, Turizem Ljubljana, Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje.

Španski turisti se zanimajo za raznolike in doživljajske turistične izkušnje, kjer lahko uživajo v kulturnih bogastvih destinacije. Njihova strast do okušanja lokalne kulinarike, raziskovanja zgodovinskih znamenitosti in do aktivnosti v naravi prispeva k povečanju priljubljenosti destinacij, ki ponujajo avtentične in bogate izkušnje.

Vir: slovenia.info