Vabljeni za Zatrnik z Bled Ski Busom!

24.01.2024 | Novice

smucisce-zatrnik-2018© Smučišče Zatrnik

To soboto, 27. januarja 2024, bo začelo obratovati smučišče Zatrnik. Na zimske dogodivščine vabi 30-centimetrska snežna odeja, ki je omogočila ureditev vseh smučarskih in sankaške proge. Na smučišču bo obratovala tudi nova okrepčevalnica.

Družinsko smučišče Zatrnik, pri Gorjah, je primerno za smučarje začetnike, mladino in idealno za prve zavoje otrok, saj tri otroške vlečnice Medo, Bambi in Zajček pripeljejo na vrh smučarskih prog, dolžine 170, 130 in 70 metrov.

Smučarski tečaji in izposoja opreme

Na Zatrniku nudijo individualne in skupinske tečaje smučanja, ki jih vodijo učitelji Smučarskega kluba Bled. Na smučišču je na voljo tudi izposoja smuči, smučarskih palic, smučarskih čevljev in čelad za otroke in odrasle. Cenik je na voljo tukaj.

Kartica Julijske Alpe: Bled

Imetniki kartice Julijske Alpe: Bled, ki jo gostje, nastanjeni pri partnerskem ponudniku Turizma Bled, ki na Bledu prenočijo najmanj tri noči, prejmejo brezplačno, lahko na Zatrniku koristijo ugodnosti in sicer 15 % popust na poldnevno in celodnevno smučarsko vozovnico in 20 % popust pri izposoji opreme.

Bled Ski Bus

Do Zatrnika se vse do 3. marca 2024, lahko odpeljite z Bled Ski Busom, organiziranim prevozom do smučišč v Kranjski Gori, na Pokljuki in Voglu. Za postanke na trasi Pokljuka, ki vključuje tudi Zatrnik, se je mogoče dogovoriti individualno z voznikom. Za zagotovitev svojega mesta je obvezna prijava prek spletnega obrazca do 20. ure na dan pred odhodom.

Cena povratne vozovnice znaša 10,00 EUR, sezonska vozovnica po ceni 30,00 EUR, ki je neprenosljiva, pa je na voljo za nakup v Infocentru Triglavska roža Bled.

Za otroke do 14. leta v spremstvu odrasle osebe, imetnike kartice Julijske Alpe: Bled in imetnike smučarske karte Julian Alps International Ski Pass je prevoz brezplačen.