Zaključek Zimske pravljice z velikim koncertom

12.01.2024 | Novice

bled-zimska-pravljica© Boris Pretnar

Pred nami je zadnji konec tedna, ko bo Bled obarvan v pester program Zimske pravljice na Jezerski promenadi. Ta vikend sledijo številni koncerti za vse glasbene okuse, nedeljski otroški program ter podelitev prazničnih dreves.

V petek, 12. januarja, bo ob 20. uri koncert skupine Sam's Fever, ki bo navdušil oboževalce kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja. Sam's Fever so mojstri poustvarjanja številnih uspešnic skozi lastne izvirne interpretacije, zato vabljeni, da prisluhnete, zapojete in se zavrtite ob edinstvenih hitih.

V soboto, 13. januarja, sledi veliki koncert, nepozabni vrhunec Zimske pravljice, z začetkom ob 18. uri. Nastopili bodo Dejan Vunjak in Brendijeve barabe ter glasbena skupina Yugo Nostalgica.

Nedeljsko dopoldne bo tradicionalno rezervirano za otroški program, ko se bo ob 11. uri na odru pod Hotelom Park odvila predstava Kapica rdeča volkeca sreča. Ob 15. uri sledi podelitev zelenih dreves, ki so krasila Jezersko promenado, novim lastnikom, ob 16. uri pa še zadnje dejanje letošnje Zimske pravljice s koncertom Poskončnih muzikantov.

Še ta konec tedna vas vabimo na praznične stojnice, kjer se lahko okrepčate s tipičnimi gorenjskimi jedmi in toplimi napitki, ter z nakupom drobnih pozornosti podprete domače rokodelce in ustvarjalce, na drsališče na spodnjo ploščad Trgovskega centra Bled, ki očara z razgledi na Blejski grad in jezero pa lepo vabljeni prav vse do 3. marca, 2024.