Maja Pančur imenovana na mesto predsednice Strokovnega sveta Kongresnega urada Slovenije

04.01.2024 | Novice

Maja Pančur

Maja Pančur, ki je leta 2021 prevzela vodenje Kongresnega urada Bled, sicer dolgoletna sodelavka Javnega zavoda Turizem Bled, je bila ob koncu leta 2023 imenovana na mesto predsednice Strokovnega sveta Kongresnega urada Slovenije za obdobje 2023 – 2025.

Pančurjeva se je ob imenovanju zahvalila članom Kongresnega urada Slovenije za izkazano zaupanje in podporo ter dodala, da »predsedovanje Strokovnemu svetu vidim kot potrditev uspešnega dosedanjega delovanja Kongresnega urada Bled in izjemno priznanje Javnemu zavodu Turizem Bled. Častna funkcija predsedovanja Strokovnemu svetu zame predstavlja obogatitev moje dosedanje karierne poti in enkratno priložnost za še bolj poglobljeno in dosledno naslavljanje izzivov v segmentu poslovnega turizma tako na Bledu kot tudi v Sloveniji in širše.«

Zavod Kongresni urad Slovenije dosega vrhunske rezultate in parira najboljšim MICE destinacijam po vsem svetu. Povezovanje in predstavitev destinacij za poslovna srečanja na tujih trgih pod enotnim okriljem prinaša številne nove priložnosti in dosega vedno boljše rezultate, ki delujejo v korist destinacije. Povezovanje med destinacijami je nujno za širšo umestitev Slovenije na zemljevid držav, ki so izjemno privlačne za industrijo srečanj, saj nudi visoko kakovostno raven storitev, avtentične zgodbe, strokoven kader in destinacijo za srečanja 366 dni v letu.

Kongresni urad Bled je skozi leta pridobil veljavo in vidnost na področju poslovnega turizma, možnosti za nadgradnjo pa Pančurjeva vidi v nadgradnji motivacijskih programov, t. i. incentive programov, saj na Bledu domuje izjemno število avtentičnih zgodb in doživetij, ki si zaslužijo, da zaživijo tudi v trajnem spominu poslovnih gostov.