Vabilo ponudnikom storitev in ponudnikom nastanitev k sodelovanju v partnerski shemi produkta zimska kartica JA: Bled

25.10.2023 | Novice

Zimska kartica Julijske Alpe: Bled 2023/24

Zimska različica kartice JA: Bled

Letošnja zimska različica kartice JA: Bled bo veljavna med 15.12.2023 in 3.3.2024 in bo gostom, ki na Bledu nočijo 3 noči ali več ponujala neomejeno uporabo Bled Ski Bus-a in vrsto drugih ugodnosti.

Celotna vsebina zimske kartice JA: Bled bo do 10.12.2023 objavljena na spletni strani bled.si v slovenski in angleški različici.

Kontakt za produkt »Kartica JA: Bled«: Mateja Vilman, , 045 780 507.

 

SODELOVANJE PONUDNIKOV STORITEV

Produkt »Kartica Julijske Alpe: Bled« je skupna razvojna aktivnost povezovanja ponudbe in pospeševanja sonaravnega razvoja turizma na območju skupnosti Julijske Alpe. Ponudnike storitev vabimo k sodelovanju na način, da gostom omogočijo brezplačno storitev ali ugodnost (popust, posebna ponudba) na področju mobilnosti, pri obisku znamenitosti, rezervaciji aktivnosti oz. pri gostinskih in drugih storitvah v času zimske sezone.

Bled si prizadeva biti ena najbolj zelenih destinacij, zato je kartica gosta na voljo le v digitalni obliki. Kartico gost prejme na e-mail naslov, ob koriščenju brezplačnih storitev in drugih ugodnosti pa lahko v skladu z delovnim časom ponudnika in razpoložljivostjo kapacitet imetnik kartice koristi dane ugodnosti. Vsak imetnik kartice prejme seznam ponudnikov storitev, vključenih v partnersko shemo, vključno s kontaktnimi podatki oziroma povezavami na spletne strani partnerskega ponudnika.

V primeru interesa vas prosimo za potrditev sodelovanja najkasneje do 15.11.2023 preko spletnega obrazca.

Za vključitev v partnersko shemo potrebujete:

Pogodba za ponudnike storitev.docx

 

SODELOVANJE PONUDNIKOV NASTANITEV

Kartico bodo lahko ponujali partnerji Turizma Bled.

1. INFORMACIJE ZA ŽE OBSTOJEČE PARTNERJE

Vse tiste, ki so že sklenili pogodbo, naprošamo, da nam najkasneje do 1.12.2023 potrdijo sodelovanje tudi pri zimski kartici 23/24 preko spletnega obrazca. Po prejemu potrditve vam bomo do datuma začetka veljavnosti zimske kartice aktivirali možnost izdaje kartice v prihajajoči zimski sezoni.

2. INFORMACIJE O KORAKIH ZA VKLJUČITEV NASTANITVENIH OBJEKTOV

Tisti, ki še niste obstoječi partnerji in bi želeli vstopiti v partnerstvo, pa ste vabljeni, da si preberete informacije o korakih za vključitev nastanitvenih objektov v partnersko shemo produkta ter do navedenega rok prinesete ali pošljete podpisana izvoda pogodbe s potrebnimi prilogami na sedež Turizma Bled (Ljubljanska cesta 27, 4260 Bled) oz. scan dokumentov pošljete na .

Informacije o korakih za vključitev nastanitvenih objektov v partnersko shemo produkta "Kartica Julijske Alpe: Bled"

Kaj pomeni biti partner?

Partnerji (ponudniki nastanitev) sami izdajajo kartice svojim gostom, ki pri njih bivajo minimalno 3 noči.

Navodila za pristop v partnerstvo:

Pogoji za vključitev:

* če niste poslovali v vseh 12 preteklih mesecih, zadošča dokazilo o plačilu zgolj za mesece, ko ste poslovali oziroma oddajali sobe (npr. nova podjetja oziroma sobodajalci, ki so v preteklem letu odprli dejavnost in tisti, ki se s sobodajalstvom ukvarjajo le del leta)

Za vključitev v partnersko shemo potrebujete:

Pogodba za ponudnike nastanitev.docx

Navodila za izdajo kartic.pdf

Javni zavod Turizem Bled