Dobrodelni vikend "Bled pomaga prizadetim v poplavah"

09.08.2023 | Sporočila za javnost

JA za Slovenijo

Javni zavod Turizem Bled vas v sodelovanju z Območnim združenjem Rdečega križa Radovljica vabi, da se pridružite dobrodelnemu vikendu, ki bo potekal od 11. do 13. avgusta od 18. ure naprej na Jezerski promenadi na Bledu.

V senci nedavnih poplav, ki so prizadele naše bližnje, se skupaj z Območnim združenjem Rdečega križa Radovljica zavzemamo za pomoč tistim, ki so je v tem trenutku najbolj potrebni. Naša skupna prizadevanja so usmerjena v okrevanje prizadetih območij in podporo tistim, ki so izgubili svoje domove in premoženje.

Pivo in gin ob jezeru je prireditev, ki bo ta vikend na Jezersko promenado privabila veliko ljudi, tudi gostov iz tujine. S prireditvijo jim bomo dali možnost, da tudi oni pomagajo.

Vabljeni, da se nam pridružite v petek, soboto in nedeljo ter si privoščite prijetne trenutke ob jezeru, kjer vas bodo razvajali s pestro ponudbo piva in gina. Dogodek bo priložnost za združitev skupnosti in soustvarjanje boljšega jutri za tiste, ki so se znašli v stiski.

Vse obiskovalce vabimo, da se ustavite pri informacijski hiški Turizma Bled, kjer vas bo pričakalo zaprto stojalo Rdečega križa. Tam boste imeli možnost donirati sredstva, ki bodo namenjena neposredni pomoči prizadetim. Vsaka donacija bo štela in skupaj bomo naredili razliko v življenjih tistih, ki se soočajo z izzivi po poplavah.

Pridružite se nam na Jezerski promenadi na Bledu in pokažimo, da lahko skupaj naredimo veliko. Vaša prisotnost in prispevek sta neprecenljiva, zato vabljeni, da podprete dobrodelni vikend "Bled pomaga prizadetim v poplavah" ter pomagate vsak po svojih močeh.

Hvala vsem, ki se boste odzvali našemu vabilu, da skupaj naredimo pozitiven korak naprej in prispevamo drobtinico k izboljšanju razmer tam, kjer je danes najhuje.

Javni zavod Turizem Bled