Pismo prijateljem Bleda

07.08.2023 | Novice

Spoštovani ljubitelji Bleda,

V teh zahtevnih trenutkih želimo izraziti našo hvaležnost za vaše razumevanje, ki ste ga kot naši gostje izkazali v nedavni ujmi, ki je prizadela Slovenijo ter vam sporočiti pomembne novice glede varnosti in razmer na našem prelepem Bledu.

Občina Bled ni bila huje prizadeta v nedavnih poplavah, ki so zajele druge dele Slovenije. Sočustvujemo z vsemi tistimi, ki so doživeli težke trenutke in izgube ter jih v mislih in srcih spremljamo v teh časih. Zavedamo se, da smo imeli srečo, da nas je poplavna katastrofa obšla.

Bled ostaja varna destinacija za vaše počitnice in oddih. Še vedno lahko uživate v čudoviti naravi, kulturnih znamenitostih in prijaznem vzdušju, ki ga ponuja naša idilična občina. Stanje se hitro normalizira, in veselimo se, da lahko turisti varno obiščete naše mesto.

Vse namestitve so odprte in pripravljene sprejeti goste, prometnice so prevozne, oskrba pa poteka nemoteno. Skupaj z lokalnimi ponudniki storitev smo se potrudili, da boste imeli pri nas prijetno in brezskrbno izkušnjo.

Hvala vam za vašo zvestobo Bledu ter za zaupanje v našo destinacijo. Vaša podpora pomeni veliko in z veseljem vas pričakujemo, da skupaj z nami delite trenutke sprostitve, raziskovanja in uživanja v vseh lepotah, ki jih Bled nudi.

Naj bo vaše bivanje pri nas prijetno in nepozabno.

Hvala, ker ste z nami.

Turizem Bled