Lansirana nova vseslovenska aplikacija Slovenia Outdoor

07.07.2023 | Novice

Združenje Slovenia Outdoor je lansiralo enotno aplikacijo za outdoor doživetja -  vodnik po kolesarskih in pohodniških poteh v Sloveniji, ki temelji na Outdooractive tehnologiji. Odzivi so odlični, saj ima že preko 14 milijonov uporabnikov v Evropi.

Outdoor active

 

Tako je Združenje Slovenia Outdoor prvo v svetu na ravni države poskrbelo, da je vsebina v aplikaciji preverjena s poenotenimi standardi in s strukturiranimi outdoor produkti.

Slovenia Outdoor App je uradni outdoor digitalni vodnik za celotno Slovenijo in je kot tak priznan tudi s strani Slovenske turistične organizacije. Uporabljate ga lahko BREZPLAČNO z vsemi vrhunskimi funkcijami, kot je več podrobnosti na zemljevidih, ki si jih lahko prenesete in uporabljate brez povezave ali celo ustvarite 3D videoposnetke in jih delite s prijatelji. 

Aplikacija Slovenia Outdoor je na voljo v google play in apple app store.

Dolgoročni cilj aplikacije je, da bo digitalni svet izdatna pomoč pri načrtovanju outdoor dogodivščin in bo pokrival celotno Slovenijo.

Da bodo poti in informacije v aplikaciji prave bo pripomoglo tudi Združenje gorskih vodnikov Slovenije, ki so se nedavno pridružili združenju Slovenia Outdoor in bodo z informacijami s prve roke prispevali k ažurnosti informacij v aplikaciji.

Vir: Združenje Slovenia Outdoor