Poletna šola triatlona na Bledu

11.05.2023 | Novice

Poletna šola triatlona

V javnem zavodu Turizem Bled organizatorje mednarodnih dogodkov na Bledu spodbujamo, da del svoje dejavnosti približajo lokalnemu prebivalstvu in na ta način pustijo pozitiven pečat v lokalni skupnosti. S temi prizadevanji krepimo trajnostno in odgovorno upravljanje destinacije.

Veseli nas, da je Triatlonski klub Trisport Kamnik, organizator tradicionalne mednarodne športne prireditve Triatlon Bled, ki bo potekala 2. septembra 2023, imel posluh za tovrstno udejstvovanje in bo letos poleti na Bledu organiziral preizkušeno in dobro sprejeto Poletno šolo triatlona.

Poletna šola triatlona je aktivni teden za otroke, stare od 5 do 12 let, kjer poleg plavanja, teka in kolesarjenja v sodelovanju z lokalnimi društvi, klubi in podjetji počnejo še druge aktivnosti. Program poteka vsak dan od 9.00 do 15.00, omogočeno je tudi jutranje in popoldansko varstvo od 7.00 do 16.00 ure. Blejski termin bo od 17. do 21. julija 2023. Podrobnosti bodo junija objavili na spletni strani: www.trisport-klub.si/sola-triatlona.

Vse otroke, ki bi se želeli spoznati z različnimi športi in preživeti aktiven teden na Bledu, vabimo, da se udeležijo poletne šole triatlona, vse triatlonske navdušence pa na septembrsko tekmovanje Triatlon Bled.

JZ Turizem Bled

Poletna šola triatlona