Vabilo na brezplačno delavnico Učinkovito spletno komuniciranje društev in lokalnih organizacij preko medijskega portala MojaObčina.si

24.01.2023 | Novice

Občina Bled vabi na brezplačno delavnico Učinkovito spletno komuniciranje društev in lokalnih organizacij preko medijskega portala MojaObčina.si, kjer vam bo predstavljeno, kako lahko društva in druge lokalne organizacije prek povezovanja na spletni strani www.mojaobcina.si učinkovito komunicirate in predstavite svojo dejavnost občankam in občanom Bleda z okolico, kar od vas zahtevajo tudi določeni javni razpisi. Prispevki, objavljeni na MojaObčina.si se objavljajo tudi na FB profilu Občine Bled, spletni strani www.e-bled.si in v tedenskih e-novicah. Nekateri prispevki pa so objavljeni tudi v Blejskih novicah.

Pridobljeno znanje vam bo pomagalo do večje prepoznavnosti vaše organizacije, povečanja obiska vaše spletne strani in / ali Facebook strani, povečanja članstva in boljšega stika s člani in oboževalci.

Medijski portal MojaObčina.si Bled (www.mojaobcina.si/bled) spremlja mesečno v povprečju že več kot 16.000 ljudi, kar je odlična priložnost za vse, ki si želite z vašimi objavami doseči čim več ljudi!

Za vse, ki vas zanima, kako se brezplačno pridružiti spletni lokalni skupnosti MojaObčina.si Bled in z vašimi novicami oz. objavo dogodkov v nekaj korakih doseči kar se da največ ljudi, si rezervirajte mesto na brezplačni delavnici, ki bo v ponedeljek, 30. 1. 2023, v računalniški učilnici Medgeneracijskega centra Vezenine Bled. Na voljo sta dva termina, in sicer med 17:00 in 18:15 uro ter med 18.30 in 19.45 uro

Ker je število mest omejeno, vas prosimo, da svojo udeležbo prijavite preko spletnega obrazca na https://forms.gle/V2rnZEYgV72jttXR9, na elektronski naslov  ali na telefonsko številko 04 575 01 30. Prijave sprejemamo do zapolnjenih mest oz. najkasneje do 30. 1. 2023 do 10:00 ure.

Po opravljeni prijavi boste prejeli tudi dodatna izobraževalna gradiva.

Lepo vabljeni!