STO vabi na dogodek IT-tour: Na poti k digitalni preobrazbi turizma

26.10.2022 | Novice

Slovenska turistična organizacija vas v sklopu Dnevov slovenskega turizma vljudno vabi na dogodek IT-tour, ki bo potekal 16. novembra 2022, v Thermani Laško. Dogodek bo udeležencem ponudil odlično priložnost za pridobitev novega znanja, izmenjavo izkušenj in vpogled v že uvedene digitalne rešitve v slovenskem turističnem prostoru.
 
Dogodek IT-tour je eden izmed ukrepov nove Strategije digitalne preobrazbe slovenskega turizma 2022-2026, ki jo je STO pripravila marca letošnjega leta. Zasnovan bo tako, da bo poleg predavanj omogočil tudi aktiven stik udeležencev z digitalnimi tehnologijami in uspešno vpeljanimi rešitvami v obliki demonstracije in deljenja zgodb iz prakse. Na dogodku si boste lahko ogledali predstavitve 19 digitalnih zgodb turističnih deležnikov o izvajanju digitalnih projektov v praksi, njihovih izzivih in učinkih.

Udeležba na dogodku je plačljiva. Za udeležbo na dogodku je predvidena simbolična kotizacija v višini 50 EUR + DDV. Prijava na dogodek IT-tour je obvezna za vse udeležence dogodka. Prijavite se lahko do 4. novembra 2022 preko spletne prijavnice.

Več informacij >