Poziv k sodelovanju v projektu »Ask me I'm local«

14.03.2022 | Novice

projekt Vprašaj me tu sem doma Bled

Javni zavod Turizem Bled v sodelovanju z Občino Bled in ostalimi partnerji ob pripravah na prihajajočo poletno turistično sezono poziva vse občane in občanke občine Bled, ki bi želeli dati svoj prispevek k boljšemu počutju gostov in domačinov v času poletne turistične sezone, naj se priključijo projektu VPRAŠAJ ME, SEM DOMAČIN oziroma ASK ME I'M LOCAL.

Projekt uspešno deluje v različnih državah kot pomoč turistom z različnimi informacijami in napotki, pri nas smo si ga zamislili kot pomoč redarski službi, predvsem pa kot informacijsko storitev neposredno na terenu. Delo bo potekalo v mesecih junij, julij, avgust in september. Vsak posameznik bo delal od 4 do 6 ur dnevno in prejme ustrezno opremo (majica, jakna, kapa) in informacijski material. V aprilu bomo za vse kandidate izvedli izobraževanje. Vaš trud bomo nagradili, saj je predvideno plačilo v višini 8 evrov neto na uro.

Če bi vas takšno delo zanimalo, če ste komunikativni, če govorite tuje jezike in vam je všeč delo z ljudmi, vas vabimo, da se nam pridružite. Prosimo, če prošnjo pošljete na naslov . Pogoj za sodelovanje je starost vsaj 18 let.  

Prošnja naj vsebuje:

Prošnjo oddajte do vključno 31. marca 2022. Poskusno delo bo steklo čez velikonočne praznike, od 16. do 18. aprila, izobraževanje bo organizirano v začetku maja.

Romana Purkart, v. d. direktorice javnega zavoda Turizem Bled