Vabimo vas na izobraževanje: Turizem UP – Green & Safe Bled

08.09.2021 | Novice

Za izobraževanje je še nekaj prostih mest, zato je rok za prijavo podaljšan do ponedeljka, 13.9.2021.  

Turizem Bled v okviru operacije z naslovom: Digitalizacija kulturne dediščine v občini Bled v letih 2020/2021, v mesecu septembru 2021 organizira drugi sklop brezplačnih izobraževanj na temo Kakovost turistične ponudbe

 

01_Banner_960x639_1

Nove razmere so tudi nova priložnost, da smer turizma začrtamo tako, da bo prijazna za goste kot tudi prebivalce destinacije. Na prvi od dveh online delavnic, ki ju pripravljamo z Agencijo za razvoj in komunikacije Nea Culpa, bomo zato pozornost namenili trajnostnim ravnanjem na destinaciji Bled.

Čaka nas vpogled v naše zelene zaveze in razmislek, kako trajnost vpeljati v poslovanje. Pogledali bomo tudi, kako uspešno komuniciramo naša trajnostna prizadevanja.   

Osrednje teme predavanja bodo:
- zakaj je trajnost destinacije Bled skrb vsakega ponudnika posebej,
- kako skupaj razvijamo trajnostna ravnanja na Bledu,
- kako naša zelena prizadevanja komuniciramo gostom, jih spodbujamo k trajnostnemu obnašanju in tako zvišujemo svojo vrednost in ugled.   

Predavateljici bosta:
Neja Petek je direktorica agencije Nea Culpa za razvoj in komunikacije v turizmu, ki se je v desetletju uveljavila kot vodilni slovenski specialist za razvoj, celostno komunikacijo in marketing destinacij, turističnih produktov in ponudnikov v turizmu.   

Tina H. Zakonjšek v Zavodu Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace, katerega soustanoviteljica je, največ časa namenja redni nadgradnji nacionalnega programa Zelena shema slovenskega turizma, vodenju konzorcija Slovenia Green in strateškemu načrtovanju s področja trajnostnega razvoja.  

CELOTEN PROGRAM 1. DELAVNICE TURIZEM UP - GREEN & SAFE BLED

 

01_Banner_960x639_2

Na drugi od dveh delavnic bomo govorili o kakovosti storitev kot temeljnem elementu zagotavljanja zadovoljstva gostov. Zanimalo nas bo, kako gradimo prepoznavno znamko in zgodbo, ki se razlikuje od ostalih. S specialistom za standarde bomo pogledali, kako nam ti lahko dvigujejo vrednost na trgu ter kako lahko z dobrim vodenjem kadrov ohranjamo zastavljen nivo kakovosti.

Osrednje teme predavanja bodo: 
- kako gradimo znamko in zgodbo,
- kako se lotiti izvedbe in nadzora vpeljave standardov v majhnih in velikih obratih,
- kako komunicirati naše aktivnosti in si zviševati našo vrednost na trgu.

Predavatelja bosta:
Petra Goneli, direktorica razvoja agencije Nea Culpa, ki se je v desetletju uveljavila kot vodilni slovenski specialist za razvoj, celostno komunikacijo in marketing destinacij, turističnih produktov in ponudnikov v turizmu. 

Matic Kriter, direktor Hotela A in svetovalec v agenciji Nea Culpa, je specialist za standarde, organizacijo dela in gostoljubje v turizmu. Izobraževal se je na mednarodno priznanem Institut Hôtelier César Ritz v Švici ter v znameniti hotelski verigi Hyatt opravil vodstveno usposabljanje v vseh oddelkih divizije hrane in pijače. 

CELOTEN PROGRAM 2. DELAVNICE TURIZEM UP - GREEN & SAFE BLED

 


Prijava

Na izobraževanje se prosimo prijavite preko obrazca, najkasneje do srede, 8. septembra 2021 (še nekaj prostih mest, prijave odprte do ponedeljka, 13.9.2021). Vsi, ki se boste prijavili, boste dan pred dogodkom preko elektronske pošte dobili Zoom povezavo, preko katere boste lahko spremljali posamezno delavnico.


Izobraževanje je brezplačno saj je sofinancirano s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo v okviru javnega razpisa za dvig kompetenc vodilnih turističnih destinacij in razvoj turistične ponudbe v vodilnih turističnih destinacijah v letih 2020 in 2021 in njegovimi spremembami z naslovom: Javni razpis za preoblikovanje turistične ponudbe v vodilnih turističnih destinacijah v letih 2020 in 2021 zaradi epidemije COVID-19.

Turizem Bled