Mednarodne aktivnosti Turizma Bled

16.08.2021 | Novice

Sezona študijskih ekip se je zaradi situacije s koronavirusom letos zamaknila v pozno pomlad in zgodnje poletje. Turizem Bled je tako v juniju in v začetku julija sprejel kar 9 novinarskih in snemalnih ekip iz tujine, predvsem iz sosednjih držav, kot so Madžarska, Avstrija (Der Standard,.), Hrvaška ter tudi iz Nemčije (Tagespiegel) in Francije (Radio France, TV TF1). Novinarji so navdušeni nad našo naravo, kulturno dediščino ter tudi nad načinom življenja, dela in obvladovanja pandemije.

Prepričani smo, da bodo našo destinacijo tako tudi predstavili širokemu krogu bralcev in sledilcev po Evropi. Spodaj že objavi madžarskih novinarjev: https://jetsetmagazin.com/2020/06/29/the-park-cafe-sweet-treats-with-the-most-beautiful-view/; https://www.femcafe.hu/cikkek/utazas/szlovenia-legszebb-helyek-tippek

bn-t-madzari© femcafe.hu

Zahvaljujemo se predstavnikom turističnega gospodarstva, ki sodelujejo z nami pri izvedbi študijskih tur, kot so Blejski grad, Blejski otok, Društvo pletnarjev, Blejski Vintgar, Sava hoteli Bled in vsi ostali.

Turizem Bled