Javni poziv za vključitev v booking center za Juliana Bike

21.07.2021 | Novice

Spoštovani partnerji,

konec meseca junija smo v Skupnosti Julijske Alpe otvorili novo turno kolesarsko pot Juliana Bike. Pot je dolga 290 km in sestavljena iz 7 etap ter sledi delu trase Slovenske turno-kolesarske poti. K osnovnemu krogu smo dodali še 3 pristopne poti in skupaj predstavljajo prek 380 km kolesarskih izzivov.

Pot si lahko ogledate na tej povezavi: https://julian-alps.com/sl/p/juliana-bike/59190901/

Ker se je pohodniška pot Juliana Trail izkazala za zelo dober projekt, ki ga gostje radi rezervirajo kot celotno storitev, zdaj na podoben način pripravljamo ponudbo za kolesarje po novi Juliana Bike.

V ta namen iščemo zainteresirane ponudnike turističnih nastanitev, na in v bližini konca etap poti, ki bi se nam pridružili pri oblikovanju ponudbe za prodajo paketov Juliana Trail. Prednost bodo imeli ponudniki, ki nudijo tudi storitev zajtrka in/ali večerje. Prav tako je zaželeno, da ponujate zaklenjen prostor za shranjevanje koles ter polnilnice za e-kolesa.

Prav tako k sodelovanju vabimo agencije, ki ponujajo izposojo koles, servis koles ali kolesarske vodnike.

Konci oz. začetki etap so naslednji:

  1. Bohinjska Bistrica
  2. Goreljek
  3. Kranjska Gora
  4. Bovec
  5. Tolmin
  6. Zakojca
  7. Podbrdo
  8. Radovljica/Bled/Gorje (pristopna etapa)
  9. Žirovnica/Jesenice/Mojstrana (pristopna etapa)
  10. Šmartno oz. Goriška Brda (pristopna etapa)

Nastanitve torej iščemo v omenjenih krajih in bližnji okolici.

Če se odločite za sodelovanje, se bomo dogovorili za ceno ponujenih storitev, te pa bomo vključili v posebne pakete za goste. Pakete, ki bodo vključevali vašo ponudbo, bomo uredili in prodajali preko uradnega Rezervacijskega centra turističnih produktov Skupnosti Julijske Alpe, s sedežem na Turizmu Dolina Soče v Bovcu.

Če ste zainteresirani za sodelovanje oz. želite več informacij, nam prosim pišite na mail: katja.cuder@dolina-soce.si ali nas pokličite na 05 30 29 643.

 

Lep pozdrav,

Katja Cuder

Rezervacijski center, Turizem Dolina Soče