Slovenija leti do Tokija. S postankom v novem Bled Rose hotelu.

08.07.2021 | Novice

košarka z bakljo (002)

Slovenski košarkarji so se prvič uvrstili na Olimpijske igre – čestitamo, in že drugič prihajajo na priprave v novi dizajnerski Bled Rose hotel.

Njihov uspeh in zmage na tekmah, ter uvrstitev na Olimpijske igre zagotovo lahko pripisujemo tudi visokim in izjemnim storitvam, katerih je bila reprezentanca deležna med bivanjem v novem Bled Rose hotelu.

Bled Rose hotel je sofinanciral projekt priprav, ki so potekale med 19. in 25. junijem, in priskrbel ustrezno dvorano za treninge, ki je morala ustrezati strogim standardom Mednarodne košarkarske zveze (FiBa) za organizacijo mednarodnih tekem, da so se naši košarkarji dobro pripravljali na svoje nastope.

Ekipa z Luko Dončićem se bo za nastop na OI v prihajajočih dneh ponovno pripravljala na Bledu.

Bled Rose hotel bo tudi tokrat poskrbel za udobje visokega nivoja v novih dizajnerskih prostorih, uravnoteženo pripravljeno hrano, prepletanje lokalnih in modernih okusov, uporabo modernega in novega wellness centra, vključujoč plavalni bazen, fitnes, savne, jacuzzi.

Prav veliko pozornost pa bodo v Bled Rose hotelu namenili sprejemu košarkarjev. Košarkarsko ekipo bodo ob prihodu v hotel presenetili s slavnostnim sprejemom, ki bo za športnike, Bled Rose hotel in tudi destinacijo Bled ostal nepozaben.  

Navijamo za #mojtim še naprej!

Bled Rose hotel