Celovit destinacijski rezervacijski sistem za moderne turistične storitve

07.07.2021 | Novice

Spoštovani ponudniki aktivnosti in drugih turističnih storitev,

skupnost Julijske Alpe (in preko nje tudi naša destinacija Bled) je v letošnjem letu pristopila k projektu, s katerim želi ponudnikom omogočiti spletno prodajo storitev na več kanalih.

Naš ključni cilj je bil na skupni spletni strani julian-alps.com omogočiti prodajo doživetij. Po preučitvi ponudbe mednarodnih rezervacijskih sistemov za doživetja smo kot najugodnejšo in najprimernejšo rešitev našli v sistemu Regiondo. Zato smo ta sistem izbrali kot rezervacijski sistem doživetij na spletni stran julian-alps.com ter tudi na destinacijskih straneh vključenih destinacij, spletno trgovino doživetij na izbranem območju pa bodo tudi nastanitveni obrati lahko vključili na svoje spletne strani. V sistem je nekaj ponudnikov z območja že vključenih, s tem dopisom pa k vključitvi vabimo tudi vse ostale. V priponki spodaj je podrobno razloženo delovanje sistema, tu pa le nekaj ključnih podatkov:

Če želite povečati prodajo svojih storitev in bi vam prišel prav preprost, preizkušen in učinkovit sistem za spletno prodajo in upravljanje, vas vabimo, da si v nadaljevanju preberete, kako lahko to v zelo kratkem času tudi dosežete.  

Dopis - ponudniki aktivnosti

Vabimo vas, da se dogovorite za sestanek z našim zastopnikom orodja Regiondo, in sicer preko
obrazca na spletni strani:
https://outdoor.capital/outdoor-capital-obrazec/