Pomlad v Bled Rose hotelu

15.04.2021 | Novice

Bled-Rose-hotel-ponudba-tija-azman© Tija Ažman

Novi dizajnerski Bled Rose hotel je odprt za poslovni namen.

Pomlad je čas, ko narava reče zabavajmo se ("Let's party"). Preživite najbolj cvetoč čas v novem dizajnerskem Bled Rose hotelu.

Preverite njihovo ponudbo > 

Bled-Rose-hotel-sladica

Na zasebnem hotelskem vrtu, ki je tesno povezan z zdraviliškim Riklijevim parkom in iz katerega se razprostira pogled na čarobno okoliško naravo, je nastala prav posebna Magic Bubble Village: štirje magični mehurčki - prozorni igluji, prirejeni za individualne goste ter dogodke različnih vsebin. Vsak izmed njih nosi svojo zgodbo, je opremljen z lastno glasbo, odišavljen, ogrevan ter glede na gostove želje tudi personalizirano opremljen. Magični mehurčki obljubljajo prepletanje različnih svetov in ambientov. Od pravljičnega do poslovnega, fluffy ter najbolj popularnega med njimi – orientalskega, čigar vsebina je dopolnjena z originalno šišo.   

Pomemben delček v mozaiku uspešne ekipe in zadovoljnih gostov predstavlja chef Gregor Rozman, nosilec kuharskih medalj, katerega uspešna karierna pot je pustila pečat v mnogih pomembnih gostinskih objektih. Ponaša se z nazivom chef protokola na Brdu ter v Vili bled, kjer je uspešno kulinarično razvajal tako politični svet kot tiste, ki so Bled poznali zgolj po tradicionalni kremni rezini.    Filozofija hišne kulinarike v Bled rose hotelu je prepletanje okusov, svetovnih kulinaričnih vplivov in slovenske tradicije. Lokalne sestavine in svežina sta temelja kulinarične zgodbe, ki jo zaokroža premišljeno sestavljena in bogata vinska karta. Hotel se tesno povezuje z lokalnimi dobavitelji, ki zagotavljajo najboljše, sveže, sezonske in zdrave sestavine, s katerimi kuharska ekipa uspešno kreira okusne obroke različnih okusov in želja. V hotelski slaščičarni dnevno izpod rok priznane slaščičarke nastajajo tudi veganske, vegetarijanske, zdrave in hranljive dobrote, ki dopolnjujejo ponudbo tradicionalne kremne rezine, signature piškotov, slavnostnih tort …  

Bled-Rose-hotel-grega-rozman

V lounge baru z bogato ponudbo pijač, na hotelski plaži, v rožnatem paviljonu na prijetni zelenici, v Magic Bubble-u ali na eni izmed panoramskih teras, si gostje radi privoščijo hišni koktejl in uživajo ob popolni sprostitvi. Ponudbo in doživetje dopolnjujejo še čajanka, pripravljena iz zdravih sladkih in slanih prigrizkov ter svežih hladno toplih napitkov, personalizirana kava s signature piškotkom in prav posebna ter kot pika na i originalna zlata 23-karatna kava, ki je senzacija v vseh pogledih.   

Bled-Rose-hotel-ponudba-3

Slaščičarska strokovnjakinja Urša Sonnenwald, ki je svoje izkušnje nabirala v svetovno znanih Michelinovih restavracijah, pripravlja dnevno sveže, zdrave, okusne in vrhunske sladice. Sestavine so skrbno izbrane in sestavljajo: tradicionalno hišno kremno rezino, signature piškote, domači veganski, LCHF in tradicionalni sladoled, personalizirane torte... 

Bled-Rose-hotel-URSA