Vabljeni na predavanje: Osnove spletnega oglaševanja v turizmu

23.03.2021 | Novice

Po dveh predavanjih v marcu bo Turizem Bled organiziral še 3. predavanje, in sicer:

Predavanje3-SpletnaStran© Forward

Osnove spletnega oglaševanja v turizmu (na omrežjih Google Ads in Facebook Ads)

Kako vam oglasi na spletu lahko pomagajo pri doseganju ciljev?

Predavanje bo potekalo v četrtek, 8. aprila 2021, od 17.00 do 19.00 preko aplikacije Zoom. Predavatelja bosta Matej Kalan in Manca Jeršin (Forward).

 

Vsebina predavanja:

Ali veste, da lahko vašo ciljno publiko z oglasi na spletu dosežete že z zelo majhnimi finančnimi vložki? Kako to storiti, vam bosta pokazala Matej Kalan in Manca Jeršin iz agencije za digitalni marketing Forward.

Na predavanju se boste spoznali z oglaševalskimi orodji Facebook Ads manager, Google Ads in LinkedIn Ads. Izvedeli boste, kakšne so različne možnosti ciljanja, kako postaviti kampanje in kako pripraviti oglase na vsakem od omenjenih orodij. Naučili se boste, kako vzpostaviti merjenje konverzij in kako oceniti uspešnost oglasov.

Predavanje vam bo ponudilo vpogled v široke možnosti, ki jih ponuja spletno oglaševanje. S pomočjo dodatnega gradiva boste pripravljeni za samostojno pripravo enostavnih oglasov na spletu.

 

Prijave na predavanje:

Na predavanje se, prosimo, prijavite preko obrazca, najkasneje do petka, 2. aprila 2021. Vsi, ki se boste prijavili, boste dan pred dogodkom preko elektronske pošte dobili Zoom povezavo, preko katere boste lahko spremljali predavanje.

 

Cena predavanja:

Turizem Bled