Štiri zlate za Conditus

22.02.2021 | Novice

bn-t-conditus© Arhiv Conditusa

Podjetje Conditus, ki slovi po ročno izdelanih blejskih kremšnitah, je pred dnevi na 21. senzoričnem ocenjevanju pekovskih izdelkov in slaščic prejelo 4 zlata odličja Gospodarske zbornice Slovenije. Poleg blejskih kremšnit so zlato barvo priznanja prejeli domači jabolčni zavitek,  domači skutni zavitek in šamrole. 

Na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) – Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij vsako leto izvedejo ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v  hladni verigi pekarskih podjetij, ki s svojimi izdelki dnevno oskrbujejo slovenske trgovske police in javne zavode. Podjetja na ocenjevanje prijavijo izdelke, za katere so prepričana, da so vredni zlatega odličja.

Conditus si prizadeva za vrhunsko kakovost, kar so dokazali s prejetimi priznanji. Izjemno so ponosni na kar 4 zlata odličja GZS. Z visokimi ocenami so bili ocenjeni: domači jabolčni zavitek, domači skutni zavitek, šamrole in pa seveda njihove blejske kremšnite, ki so ob čisti petki dobile tudi opombo, da gre za odličen izdelek.

V podjetju kljub negotovim časom ne počivajo. Ponovno so se odločili tudi za vlaganja v posodobitev slaščičarske delavnice in z velikim veseljem načrtujejo predstavitve novih zanimivih izdelkov. Po sprostitvi ukrepov so spet vzpostavili prodajalno v kranjskem nakupovalnem centru Qlandia, kamor vabijo vse sladokusce, ki cenijo naravne sestavine v izvrstnih tradicionalnih sladicah iz njihove slaščičarske delavnice. Conditusove ročno izdelane blejske kremšnite in šamrole iz naravnih domačih sestavin so na voljo strankam v vseh Hofrovih poslovalnicah po Sloveniji in Avstriji, tržijo jih tudi poslovni partnerji po vsej Sloveniji in onkraj meja, so v sporočilu za javnost zapisali na spletni strani Slovenian business club.