Smučarski živ-žav s čarodejem Tonijem na Zatrniku

17.02.2021 | Novice

Kje?

Smučišče in otroški zimski park Zatrnik.

Kdaj?

V soboto 20.2.2021 od 11h do 15h.

Koga vabimo?

Otroke do 12 let starosti.

Kaj ponujamo?

Vsem imetnikom smučarske karte, ki niso starejši od 12 let, ponujamo brezplačni tečaj učenja tehnik smučanja med vratci za otroke v skupinah do 10 otrok v posamezni skupini in v kategorijah do starosti 6 let, do 8 let, do 10 let in do 12 let. Tečaj vključuje tudi merjenje doseženega časa na veleslalomski progi. Tečaj bodo izvajali učitelji smučanja pri Smučarskem klubu Bled.

Po zaključenem učenju smučanja bodo v otroškem zimskem parku potekale otroške igre na snegu, ples na snegu in zabavni živ -žav program s čarodejem Tonijem.

Naključno izžrebani udeleženci tečaja v vsaki kategoriji bodo prejeli posebne nagrade, vsi pa bodo prejeli medalje.

Kakšen je časovni program?

Poimenske prijave z navedbo starosti otroka sprejemamo vsak dan na elektronski naslov: info@zatrnik.com, na dan tečaja pa tudi neposredno na blagajni smučišča Zatrnik od 9h-11h.

Tečaj smučanja na smučarski progi Medo se prične ob 11h, ločeno za vsako skupino otrok.

Od 12.30 do 14h bo potekala vožnja med vratci z merjenjem časa za vsako skupino otrok posebej.

Od 14h-15h bo potekal zabavni program za otroke, ki ga bo povezoval čarodej Toni in ki vključuje podelitev medalj in posebnih nagrad.

Kakšna COVID pravila bodo veljala?

Otroci do 12 leta starosti ne potrebujejo izkazati negativnega testa na COVID. Učitelji smučanja bodo vsi imetniki negativnega testa.

V vrstah na vlečnicah bodo nadzorniki skrbeli za spoštovanje ustrezne razdalje med otroci.

Starši, ki ne bodo smučali, ne potrebujejo negativnega testa. Staršem priporočamo, da imajo zase in za otroke s seboj sanke, tako, da se bodo ob vzdrževanju ustrezne razdalje lahko posedli ob zunanjem robu smučišča.

Vabljeni na Zatrnik!

 

RTC Zatrnik d.o.o.