Bled Rose hotel odprt za poslovne goste, na voljo različni paketi

25.03.2021 | Novice

Bled-Rose-hotel-ponudba-tija-azman© Tija Ažman

Poslovno srečanje, kosilo, namestitev in najem prostora, lahko od ponedeljka, 25. januarja 2021, organizirate v novem, zračnem in varnem Bled Rose hotelu.

Ustvarite svoje popolno delovno vzdušje v udobju v eni izmed naših zasebnih dizajnerskih sob. Delajte na daljavo, z razgledom na neverjetno lepo okoliško naravo, ter uživajte v svežem zraku.  

V Bled Rose hotelu namenjamo še več pozornosti zdravju in varnosti, ki je tudi ena naših največjih prioritet. Vsled tega smo s svojimi ukrepi in storitvami pridobili tudi Certifikat »Varno in zdravo na dogodke« - Varno prizorišče in Varen organizator dogodkov. Smo redki med evropskimi državami, ki je izvedla certificiranje za to pomembno področje ter eden redkih hotelov na Bledu, ki se ponaša z novim varnim in zdravim standardom.

Aktualna ponudba >

 

Bled Rose hotel je prvi na Bledu istočasno prejel kar dva mednarodna priznanja za prizadevanje k varovanju okolja. Green Key in Green Accommodation.

Z izbiro Bled Rose hotela izberete namestitev, ki izpolnjuje najbolj zahtevne kriterije, ki jih je določila mednarodna fundacija za okoljsko vzgojo FEE (Foundation for environmental education).

Bled Rose hotel je ponosni nagrajenec mednarodne znamke Green Key. Bled Rose hotel ceni, da je prepoznan kot slovenski Green accommodation. Varujmo okolje! We care, We invite, You are safe with us.

Več informacij >